Industrigata 3

Urbant og tøft med storbypreg. Bilde nummer 1 av 3
Innbydende og lys stue med lysinnslipp fra to sider. Bilde nummer 2 av 3
Deilig soverom med adkomst bad. Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 2 990 000

Totalpris

kr 3 015 000

Felleskost/mnd.

kr 3 078

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 2 990 000

Omkostninger:

Omkostningene inkluderer 2,5 % dokumentavgift av andel tomteverdi, tinglysingsgebyr for skjøte, tilknytningsgebyr for kabel TV/bredbånd, etableringsgebyr for sameiet og andel startkapital til sameiet (2 ganger stipulerte måned fellesutgifter).

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Nøkkelinformasjon

Primærrom:

39 m2

Postnummer:

2380 Brumunddal

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

40 m2

Byggår:

2023

Rom:

2

Soverom:

1

Finn-kode:262090843
Primærrom:

39 m2

Postnummer:

2380 Brumunddal

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

40 m2

Byggår:

2023

Rom:

2

Soverom:

1

Finn-kode:262090843

Beskrivelse

Hjørneleilighet med unik beliggenhet i 6. etasje!

Midt i Brumunddal, og midt i Innlandet. City360 er boligprosjektet for deg som vil ha en moderne og smart leilighet med sentral plassering i sentrum. Kort veg til butikker og kafeer, kort veg til togstasjonen, Hamar og Oslo. Med et stramt og stilrent uttrykk, utstrakt bruk av glass i fasaden og med en herlig takterrasse der vinden kan ruske litt i håret. City360 har det du trenger når du skal flytte for deg selv. Inviter gode venner på middag, eller slapp av med favorittserien din. I denne leiligheten er det du som bestemmer hvor skapet skal stå. Vil du ut en tur er veien kort til naturen, og til det passe urbane Dala sentrum. En drøy times togtur tar deg til Oslo lufthavn der du kan reise hvor du vil i hele verden. Det skjer store ting i Brumunddal og Ringsaker. Etter at Brumunddal fikk bystatus i 2010 har stedet opplevd en sterk vekst og utvikling. Aktive krefter og fremoverlente bedrifter gjør at Brumunddal blir et enda mer attraktivt og spennende sted å bo. Langs Mjøsa troner Wood Hotell, som faktisk er verdens høyeste trehus! Nærmeste nabo er Mjøsparken, et stort friluftsområde ved vannkanten. Ta med piknikkurven og pledd og kos deg en varm sommerdag med utsikt over Mjøsa. Her finner du også Mjøsbadet med to innendørs svømmebasseng. Sentrum i Brumunddal lever. Du finner koselige kafeer, take away-steder for en kjapp middag, eller hva med en forestilling med Ringsaker Operaen? Kjedebutikker og kjøpesentre, spesialbutikker og et sentrum i vekst. Det er Brumunddal i dag. Og pilene peker bare oppover. Blir du med på utviklingen? Du får mer leilighet for pengene i Brumunddal enn du gjør i Hamar sentrum. Så enkelt er det faktisk! Verden blir mindre, men Dala vokser. City360 får 17 gjennomtenkte 2-roms eierleiligheter på ca 40 kvm. Smart, kompakt og med alt du trenger i en sentrumsleilighet. På gateplan får City360 næringslokaler tiltenkt serveringssted. Takterrassen får 360 graders utsikt, og her er det planlagt uteservering. I tillegg kan beboerne i City360 benytte en privat terrasse i 7. etasje med herlig utsikt. God standard, blant annet med vannbåren varme i gulvene, er en selvfølge i City360. Du skal bo godt og moderne, og er du tidlig ute kan du selv påvirke farger og materialvalg i leiligheten. Med en helt ny leilighet kan du starte med blanke ark. Ingen fargevalg eller interiørtabber fra tidligere eiere må rettes opp. Flytt rett inn, og gjør boligen til din. Bær inn de første pappeskene og kjenn lukten av helt ny leilighet.

Kart

Kart over Industrigata 3

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?