BONDELIA PARK

Sommerroenga 30

Koselig stue i 2. etasje med fin utsikt (bildet er tatt fra F boligen i 3. rekke). Bilde nummer 1 av 3
Moderne og nytt med vannbåren varme i gulv (bildet er tatt fra F boligen i 3. rekke). Bilde nummer 2 av 3
Pent kjøkken med spiseplass (bildet er tatt fra F boligen i 3. rekke). Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 7 100 000

Totalpris

kr 7 125 000

Felleskost/mnd.

kr 1 500

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 7 100 000

Omkostninger:

Kjøpers omkostninger inkluderer startkapital til sameiet, andel tilknytningsavgift for kabel-tv/bredbånd, dokumentavgift av tomteverdi beregnet etter eierbrøk og tinglysingsgebyr for skjøte.

Kontakt megler for salgsoppgave med fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Nøkkelinformasjon

Primærrom:

128 m2

Postnummer:

2816 Gjøvik

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

132 m2

Byggår:

2022

Soverom:

3

Finn-kode:260834392
Primærrom:

128 m2

Postnummer:

2816 Gjøvik

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

132 m2

Byggår:

2022

Soverom:

3

Finn-kode:260834392

Beskrivelse

ENESTÅENDE ATRIUMHUS MED NYDELIG TAKTERRASSE - PANORAMAUTSIKT FRA 2. REKKE - 2 GARASJEPLASSER I SOKKEL

Lys og innbydende familiebolig med fantastisk beliggenhet rett sør for Gjøvik sentrum. Området er både barnevennlig og rolig, samtidig som det er meget sentralt og har kort vei til både barnehage og skole. Nærheten til Mjøsa er helt unik! Her blir det egen småbåthavn, bademuligheter, flotte rekreasjonsmuligheter og en stor grønn slette for lek og moro. Mjøspromenaden slynger seg forbi området og tar deg helt inn til sentrum om du vil. Dette atriumhuset er det siste til salgs i byggetrinn 2. Det er en kjedet enebolig som blir oppført i 2 etasjer. Boligen får en stilren og moderne arkitektur samt en romslig og flott takterrasse på over 30 kvm. I sokkel etasjen får F 14 og F 15 2 garasjeplasser hver i tillegg til sportsbod. Boligene ligger på 2. rekke fra Mjøsa i skrånende terreng og får flotte sol- og utsiktsforhold. Atriumhuset er innholdsrikt og får en meget god planløsning. Inngangspartiet blir på oversiden av boligen via flott og usjenert uteplass med pergola. Hovedplan består av: Hall, innvendig bod, deilig hovedsoverom, bad/wc/vaskerom, lyst og trivelig kjøkken med kjøkkenøy, koselig stue og trapp til 2. etasje. I 2. etasje finner vi 2 gode soverom, gang, bad og trivelig stue. Fra stuen er det også utgang til den flotte takterrassen på ca 30 kvm. På hver side av boligen vil hagen opparbeides med plener og beplantninger. Boligen får god og moderne standard med bl.a. vannbåren varme i gulv, balansert ventilasjon, 1- stavs eikeparkett, pent kjøkken med integrerte hvitevarer og smakfulle bad. ""For komplett salgsdokumentasjon om Atriumhus F 14 , se prosjektets egen hjemmeside: bondeliapark.no""

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?