Gå til innholdet

Fjellandsbyen Hemsedal

Effektiv leilighet med plass til 4 stk. Ett soverom, samt en gjennomtenkt alkoveløsning. (Illustrasjon). Bilde nummer 1 av 3
. Bilde nummer 2 av 3
Planskisse for leilighet med utleie i Fjellandsbyen Hemsedal. Kun marginale forskjeller skiller de ulike planløsningene. Se boligvelger eller salgsprospekt for alle varianter. . Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 2 450 000

Totalpris

kr 2 455 300

Felleskost/mnd.

kr 1 958

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 2 450 000

Omkostninger:

Dokumentavgift til staten: 2,5 % av andel tomteverdi, ca. kr 4 000,- per kvm BRA (se prisliste). Gebyr for tinglysning av skjøte, f.t. kr 585,-. Tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjon i forbindelse med
etablering av eventuelle lån, f.t. kr 815,- per obligasjon inkl. attest. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

I tillegg innbetales à konto kr 2 500 (fastledd) + 50,- pr. kvm BRA til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Dette er ikke en kjøpsomkostning, men et likviditetstilskudd til sameiet som vil bli innkalt av forretningsfører.

Det forutsettes at 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto. Skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper.

Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti, tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Kjøper plikter ikke å innbetale noen del av kjøpesum før selger har stilt garanti iht. bustadoppføringslova §12. Hovedoppgjør (rest kjøpesum, kjøpsomkostninger og evt. tilvalg) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen.

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Nøkkelinformasjon

Primærrom:

39 m2

Postnummer:

3560 Hemsedal

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

39 m2

Byggår:

2023

Rom:

2

Soverom:

1

Finn-kode:241339713
Primærrom:

39 m2

Postnummer:

3560 Hemsedal

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

39 m2

Byggår:

2023

Rom:

2

Soverom:

1

Finn-kode:241339713

Beskrivelse

Utleiefinansier fritidsdrømmen på alpin-Norges kanskje mest attraktive beliggenhet! Ski, sykkel, trening og spisesteder.

Fritidsleiligheter tilrettelagt for bekymringsfri utleie med svært attraktivt beliggende i Skandinavias beste skianlegg. Et stort aktivitetstilbud og uteliv i umiddelbar nærhet. Dette trinnet består av 80 leiligheter, hvorav 20 med utleieplikt. En god utleieavtale med SkiStar, som sørger for synlighet på flere flater og bekymringsfri utleie. Leilighetene kan benyttes i hele 42 dager i henholdsvis vinter- og sommersesongen, og når leiligheten er ledig. Med litt planlegging kan du feire både jul og påske i Hemsedal, og samtidig tilbringe vinterferien her oppe. Bruker du leiligheten i en uke i hver av disse periodene har du fortsatt 21 vinterdager igjen - det holder til 7 helgeturer. Fjellandsbyen får eget treningsrom, aktivitetsrom, skigarderobe, restauranter og afterski mm.

Kart

Kart over Fjellandsbyen Hemsedal

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?