Fjellandsbyen Hemsedal B304

Fjellandsbyen Hemsedal B304 får utsikt mot torgplanet i Fjellandsbyen.. Bilde nummer 1 av 3
Fjellandsbyen B304 er en praktisk studioleilighet på 29 kvm. Egen bod i kjeller og skiskap medfølger i tillegg.. Bilde nummer 2 av 3
Generell illustrasjon.. Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 2 150 000

Totalpris

kr 2 154 300

Felleskost/mnd.

kr 1 738

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 2 150 000

Omkostninger:

Dokumentavgift til staten: 2,5 % av andel tomteverdi, ca. kr 4 000,- per kvm BRA (se prisliste). Gebyr for tinglysning av skjøte, f.t. kr 585,-. Tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjon i forbindelse med
etablering av eventuelle lån, f.t. kr 815,- per obligasjon inkl. attest. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

I tillegg innbetales à konto kr 2 500 (fastledd) + 50,- pr. kvm BRA til sameiet for likviditet i oppstartsfasen. Dette er ikke en kjøpsomkostning, men et likviditetstilskudd til sameiet som vil bli innkalt av forretningsfører.

Det forutsettes at 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto. Skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper.

Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Stilles ikke slik garanti, tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen. Kjøper plikter ikke å innbetale noen del av kjøpesum før selger har stilt garanti iht. bustadoppføringslova §12. Hovedoppgjør (rest kjøpesum, kjøpsomkostninger og evt. tilvalg) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen.

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Nøkkelinformasjon

Primærrom:

29 m2

Postnummer:

3560 Hemsedal

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

29 m2

Byggår:

2024

Rom:

1

Primærrom:

29 m2

Postnummer:

3560 Hemsedal

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

29 m2

Byggår:

2024

Rom:

1

Beskrivelse

Fjellandsbyen Hemsedal - Studioleilighet uten utleieplikt med fjell-Norges kanskje mest attraktive beliggenhet!

Leilighet 304 i bygg B er en praktisk studioleilighet med allrom, bad og gang med plass for garderobe og tørkeskap. Ingen utleieplikt, men muligheter for utleie om ønskelig. Det er kun 2 igjen av denne typen - priser fra 2 150 000,-. Som eier i Fjellandsbyen får du eksklusiv tilgang til treningsfasiliteter, aktivitetsrom og skigarderobe med eget skiskap med tørkefunksjon. På torget planlegges restaurant, kafe og butikk, og i nærområdet finnes klatresenter, flere restauranter, afterski mv. Hemsedal Skisenter ligger helt inntil torget og gir deg tilgang til 53 skibakker og 20 heiser. I sommersesongen venter flytsti og sykkelløyper, fiskemuligheter og vandring i de spektakulære fjellene. Byggingen er igangsatt. Forventet ferdigstillelse 2. kv. 2024. Les mer på www.fjellandsbyen.no.

Kart

Kart over Fjellandsbyen Hemsedal B304

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?