Rovik Brygge

Prisantydning

kr 3 835 000 - 8 890 000

Totalpris

kr 3 859 775 - 8 925 100

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Rovik Brygge, 4328 Sandnes

Rovik Brygge- Nyt solen – Uten å miste den. Se byen – Uten å høre den. Lev livet – Slik det er ved fjorden! Flere flotte leiligheter igjen!

Rovik Brygge består av totalt 72 lekre leiligheter. Her er kvalitetene åpenbare – ikke bare inne, men også ute. For her kan du både bo ved fjorden, på solsiden, og passelig langt fra sentrum. Kort sagt: Nærhet til alt du setter pris på, avstand til det du klarer deg uten. I tilknytning til prosjektet opparbeides en offentlig park og promenade. Sandnes kommune planlegger å videreføre havnepromenaden inn mot Vågen, så da vil du kunne gå inn til byen i flotte omgivelser. Da blir det kjekt å finne frem sykkelen også, som et godt og grønt alternativ til bilen. Det vil bli sykkelparkering både ute og inne, og mulighet for lading av el-sykler. De tre byggene i Rovik Brygge får et maritimt, elegant og moderne uttrykk, som står godt til fjorden – din nærmeste nabo, som du kan besøke når som helst. De som er først ute med å kjøpe leilighet i Rovik Brygge, kan få mulighet til å kjøpe egen båtplass. Det planlegges en ny båtforening hvor du som førstegangskjøper av bolig i Rovik Brygge får forkjøpsrett. Det er omtrent 50 båtplasser. Ta kontakt med megler for mer informasjon om båtplass.
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?