Gå til innholdet

Rolighetsveien 54 - 60

Velkommen til Rolighetsveien 54-60 der du kan sikre deg en helt ny 3-romsleilighet.. Bilde nummer 1 av 3
To innflytningsklare leiligheter ledig i 2. etasje. Bilde nummer 2 av 3
Utvendig trapp med svalgang til leilighetene i 2. etasje. . Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 3 190 000 - 3 190 000

Totalpris

kr 3 207 626 - 3 207 626

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-
Tinglysingsgebyr og attestgebyr for hvert pantedokument kr. 585,-
Gebyr for pantattest kr. 206,-
Dokumentavgift: kr. 6.250,-( Dokumentavgiften utgjør 2,5 % av tomtens salgsverdi på tinglysingstidspunktet for den enkelte seksjon. P.t. er tomteverdien antatt å være kr. 250.000,- pr. enhet.)
Oppstartsgebyr sameiet: kr. 10.000,-

Totale omkostninger pr. enhet: kr. 17.626,-

Totalpris inkl. omk. pr. enhet: kr. 3.207.626,-

Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Rolighetsveien 54, 1738 Borgenhaugen

3 av 4 solgt! | Innflytningsklare! | Flotte 3 roms selveierleiligheter i 4-mannsbolig | Vannbåren gulvvarme | Solrikt | Barnevennlig

Rolighetsveien 54-60 består av 4 stk. selveierleiligheter som nå er ferdigstilt og innflytningsklare. Det er lagt stor vekt på arealeffektiv planløsning på alle leilighetene med et moderne og tidløst materialvalg. Det er planløsning på alle enhetene og de inneholder: Gang, bad/WC, vaskerom/tekninsk rom, 2 stk. soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning. Leilighetene har solrike uteplasser, egen biloppstillingsplass på gårdsplass og utvendig sportsbod. Hvorfor kjøpe nytt? - Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist. - Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger. - Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først. - Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid. - Mulighet for egne tilpasninger ved tidlig kjøp i byggeprosessen.

Kart

Kart over Rolighetsveien 54
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?