KAPP

Bakketunet

Stor og fantastisk takterrasse på ca 50 kvm med fabelaktig utsikt og gode solforhold.. Bilde nummer 1 av 3
I toppetasjen får leiligheten en flott oppholdsrom enten man vil benytte det som stue, gjesterom eller kontor. Fra stuen er det utgang til takterrassen.. Bilde nummer 2 av 3
Flott overbygd balkong med adkomst fra stue i 3. etasje.. Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 5 865 000

Totalpris

kr 5 890 000

Felleskost/mnd.

kr 3 648

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 5 865 000

Omkostninger:

Kjøpers omkostninger er stipulert til ca. kr 25.000,- per leilighet. Dette inkluderer startkapital til sameiet, andel tilknytning for kabel-TV/bredbånd, dokument avgift av andel tomteverdi beregnet etter eierbrøk og tinglysingsgebyr for skjøte. I tillegg betaler kjøper for tinglysing til egen finansiering med kr 727,- pr. panterettsdokument.

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ons. 24. aug. kl. 15.00 - 17.00

Nøkkelinformasjon

Primærrom:

92 m2

Postnummer:

2849 Kapp

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

92 m2

Byggår:

2021

Rom:

3

Soverom:

2

Finn-kode:210872582
Primærrom:

92 m2

Postnummer:

2849 Kapp

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

92 m2

Byggår:

2021

Rom:

3

Soverom:

2

Finn-kode:210872582

Beskrivelse

UNIK TOPPLEILIGHET MED EGEN PRIVAT OG SOLRIK TAKTERRASSE PÅ CA. 50 KVM - FANTASTISK UTSIKT - VISNING 24. AUGUST !!

Gjennomgående og meget flott leilighet med egen privat takterrasse i underkant av 50 kvm med fabelaktig utsikt og gode solforhold. Hovedetasjen består av en lys og hyggelig stue med fint lysinnslipp, utgang til overbygd balkong på ca. 14 kvm og fin plass til spisestue. Kjøkken vender mot gårdshage og får pen innredning med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy samt praktisk arbeidsplass/kontorplass mot svalgang. Leiligheten inneholder 2 gode soverom hvorav det største vender ut mot balkong og Mjøsa. Ellers består leiligheten av bad med vaskeromnisje, entre og spiraltrapp til toppetasjen. Oppholdsrommet i toppetasjen blir unikt enten det benyttes som ekstra stue, tv-stue, soverom eller kontor. Store vinduer, god takhøyde og utgang til din egen private takterrasse med bl.a. pergola. Leiligheten får også overbygd balkong på svalgang med koselig utsikt mot bakgårdshage. Det medfølger 1 garasje i fellesgarasjekjeller i tillegg til 1 sportsbod. Bakketunet på Kapp tar form! Det er bare fire leiligheter igjen i dette spennende leilighetsprosjektet i hjertet av Kapp, og nå kan du virkelig få følelsen av hvordan det blir her. Bli med på visning 24. august kl 17 og opplev den enestående utsikten, de gode solforholdene og de flotte uteplassene. 1. september justeres prisene opp på de resterende leilighetene på Bakketunet. Dette skjer blant annet på grunn av økning i råvarepriser. Det kan derfor lønne seg å komme på visning 24. august dersom du er på utkikk etter en moderne, lettstelt leilighet på Kapp. Meld deg på visningen her 18 leiligheter er allerede solgt, og vår erfaring viser at flere og flere fatter interesse for leilighetsbygget etter hvert som det reiser seg. Bakgårdshagen, utsikten, området - alt blir enklere å forestille seg nå som byggingen er godt i gang. De 22 leilighetene får god boligstandard med bl.a. vannbåren varme, balansert ventilasjon, 1-stavs eikeparkett og moderne, tidsriktige kjøkken. Alle leilighetene får flotte uteplasser. Og fem av leilighetene får privat terrasse på taket med flott utsikt og gode solforhold. Med butikk i første etasje, bussholdeplass like utenfor, heis fra parkering og opp til leiligheten blir dette et praktisk sted å bo! Den solide aktøren Backe Oppland er totalentreprenør for Bakketunet, noe som betyr at du kan føle deg trygg på en god byggeprosess. Alt er i rute på byggeplassen, og innflytting er planlagt før jul 2022. Ta kontakt med megler for informasjon og påmelding til visning!

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?