Klinken

Oversiktsbilde. Bilde nummer 1 av 3
Klinken - Illustrasjon. Bilde nummer 2 av 3
Klinken - Illustrasjon. Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 4 300 000 - 4 300 000

Totalpris

kr 4 312 956 - 4 312 956

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Kontakt megler for salgsoppgave med fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Klinkenberggata 24, 4008 Stavanger

Vestre Platå/Klinken - Unik arkitektur og spennende leiligheter med umiddelbar nærhet til sentrum! Klar for overtakelse!

Velkommen til Klinkenberggata 24 - 26 - rett inn fra Løkkeveien! Dette er boligene for alle som setter pris på å bo urbant. Uansett alder. Vi tenker ikke bare på det å bo sentralt. Det handler mer om å sette pris på å bruke alle de tilbudene som ligger i nærmiljøet - enten det er kunst, kultur, natur, utesteder, yoga eller trening. Det er lagt stor vekt på å optimalisere planløsningene. Resultatet er boliger som er lette å møblere - og som oppleves som svært romslige! Leilighetene leveres med gjennomført god standard, som for eksempel enstavs hvitpigmentert og mattlakkert parkett, listefri overgang mellom himling og vegg, helfliset bad og kjøkken fra HTH. Leilighetene inneholder: Entrè med plass til garderobe, to innvendige boder, bad, to soverom og kjøkken/stue på ca. 26 kvm med store skyvedører ut til balkong. Dersom du har mer behov for det, kan den ene boden lett gjøres om til en walk-in-garderobe.

Kart

Kart over Klinkenberggata 24
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?