Gå til innholdet

Fåresoppstien 1

Prosjektert tomannsbolig på Ormåsen.. Bilde nummer 1 av 3
Fasadetegninger.. Bilde nummer 2 av 3
Fasadetegninger.. Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 3 990 000 - 3 990 000

Totalpris

kr 4 013 950 - 4 013 950

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Kr 22 550 Dokumentavgift 2,5 % av andel tomteverdi kr. 902 500,-
Kr 585 Tinglysing av skjøte
Kr 585 Tinglysing av pantedokument (per stk.)
Kr 230 Grunnboksutskrift
Kr 23 950 Sum omkostninger

Dokumentavgift beregnes av andel tomteverdi. Det gjøres oppmerksom på at det er tomtens verdi på tinglysingstidspunktet som legges til grunn for avgiftsberegningen. Opplyst dokumentavgift er beregnet ut fra dagens antatte tomteverdi. Justering av dokumentavgiften kan således forekomme og det er kjøper som ev. er ansvarlig for mellomværende. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter og gebyrer.

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Fåresoppstien 1, 3320 Vestfossen

Prosjektert tomannsbolig i et attraktivt boligområde på Ormåsen. 3 soverom - 2 bad - vaskerom - carport!

Prosjektert tomannsbolig beliggende i et attraktivt område under utvikling på Ormåsen. Hver enhet har et areal på BRA/P-ROM 100/100 kvm og inneholder: 1. etasje: Entré, bad, vaskerom og 2 soverom. 2. etasje: Stue med åpen kjøkkenløsning, bad og soverom. Terrasse med utgang fra stue. Carport og sportsbod under terrasse. Flislagt gulv i entré, vaskerom og bad. 1-stav hvitpigmentert eikeparkett i stue og kjøkken. 3-stav hvitpigmentert eikeparkett i øvrige rom/soverom. Vegger med Focus MDF skygge, farge: Frost. Himlinger med Focus MDF-bord hvit. Moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal Kjøkken, type "Fjell", med glatte fronter og integrerte Siemens hvitevarer. Stilrene bad med flislagt gulv og hvite baderomsplater på veggene. Badene inneholder vegghengt toalett, dusjhjørne og innredning med servant og skuffer. Mulighet for badekar på badet i underetasje. Vaskerom/teknisk rom med flislagt gulv og hvite baderomsplater på veggene. Peisovn fra Nordpeis, Duo 2, med ventilert stålpipe. Balansert ventilasjon. Varmtvannsbereder på 200 liter. Det henvises til leveransebeskrivelse som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Kart

Kart over Fåresoppstien 1
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?