Gå til innholdet

Hinna

Rygjaveien 29b

EiendomsMegler 1 v/ Fredrik Simonsen presenterer en lekker enebolig på toppen av Hinna. Bilde nummer 1 av 3
Rygjaveien 29 fasade. Bilde nummer 2 av 3
Nydelige materialvalg. Støpt betonggulv og gjennomgående vindusflater.  Illustrasjonsbilde. Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 14 950 000 - 14 950 000

Totalpris

kr 15 063 670 - 15 063 670

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Dok.avg. til staten, 2,5% av tomteverdi kr 4.500.000,- : kr 112.500,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 585,-
Tinglysning av pantedok.: kr 585,-

Sum omkostninger: kr 113.670,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer.

Boligkjøperforsikring kr 11 500 – 14 300 (valgfritt tillegg)

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Rygjaveien 29b, 4020 Stavanger

Lekker enebolig i tegl tegnet av RAMP arkitekter - Solrikt og med nydelig utsikt - Høy standard - Hybel

En lekker og innholdsrik enebolig med moderne og praktfull arkitektur tegnet av RAMP Arkitekter. Arkitekturen betegnes av moderne uttrykk med flatt tak og store vindusflater. Det vil bli brukt materialer som glass, sorte panel/beslag og teglstein i type sort onyx . De store, åpne vindusflatene gir en sømløs overgang mellom ute og inne. Boligens kjøkken og stue vil bli i første etasje hvor du får en nydelig utsikt over Hinna og mot Jåttå. Meget romslige oppholdsrom med god utsikt Prosjektet harmonerer meget godt med omgivelsene og eneboligens optimale plassering i terrenget gir bra med lys, sol og utsikt. Kvalitet og varighet har gjennomgående vært svært viktig i valg av materialer og løsninger. Høydepunkter: • Lekker arkiktektur i etablert nabolag • Innholdsrik enebolig over 2 etasjer med hybel, carport og god utvendig lagring • Betonggulv i hoveddelens første etasje. Varmekabel i gulv. (Tørkeriss vil forekomme) • Lekkert kjøkken levert av Sigdal type eller annen leverandør med tilsvarende kvalitet. • Gasspeis type Faber MatriX 800/500-ST eller tilsvarende • Det er 3 soverom i andre etasje samt svært romslig stue. Stuen vil deles inn i to soner med flott romdeler i samme stil som kjøkkenet. Hovedsoverom med eget bad og walk inn gardrobe. • Tilrettelagt for egen praktikantdel/hybel med separat inngang i første etasje. Klar med kjøkken • Vinduer, dører og skyvedører i alu. • Det leveres smarthus løsninger som standard. Varmestyring for oppvarmede gulv er inkludert. Boligen har smarte dimmere mm i hovedboenhet. En unik mulighet til å få en enebolig som virkelig skiller seg ut.
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?