H19180282 - Ragbakken B1

Dette er Ragbakken - her er det godt å bo!. Bilde nummer 1 av 2
Ragbakken. Bilde nummer 2 av 2
Prisantydning

kr 9 900 000 - 9 990 000

Totalpris

kr 9 945 206 - 10 040 456

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Ragbakken B1, 4041 Hafrsfjord

Ragbakken/Madla - Prosjekterte leiligheter med store, sørvendte og innglassede balkonger - Bo sentralt men i grønne omgivelser - Flytt inn nå!

Mange har ventet lenge på dette boligprosjektet – nå er sjansen her! Til sammen 72 nye leiligheter skal oppføres med perfekt plassering mellom Store Stokkavannet og Amfi Madla, nær gardsdrift og banen til Stavanger Golfklubb. En unik mulighet for deg som vil bo i ny, moderne og lettstelt leilighet sentralt på Madla. Prosjektet har et nøye gjennomtenkt konsept, der bygningsarkitekturen henger sammen med landskaps- og interiørarkitekturen. Romslige uteplasser, store vindusflater, spesielt gode planløsninger, eksteriørdetaljer i tegl med innslag av tre og et generelt eksklusivt materialvalg, er blant de mange kvalitetene som gjør Ragbakken til et ekstra attraktivt og vellykket boligprosjekt. Leilighetsstørrelsene er fra ca. 46 til 160 m2 og du kan få et, to eller tre soverom. All parkering skjer i lukket anlegg i underetasjen eller nabobygget, og det blir selvsagt tilrettelagt for mulighet til lading av elbiler.
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?