Gå til innholdet

KAPP

Bakketunet

SOLGT

Overbygd og romslig balkong med flott utsikt.. Bilde nummer 1 av 3
Lun og skjermet felles bakgårdshage med flotte solforhold.. Bilde nummer 2 av 3
Bakketunet er Kapps første leilighetsprosjekt, og blir moderne og praktisk. Det skal være et  godt  sted å bo. . Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 4 065 000

Totalpris

kr 4 090 000

Felleskost/mnd.

kr 3 190

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 4 065 000

Omkostninger:

Kjøpers omkostninger er stipulert til ca. kr 25.000,- per leilighet. Dette inkluderer startkapital til sameiet, andel tilknytning for kabel-TV/bredbånd, dokument avgift av andel tomteverdi beregnet etter eierbrøk og tinglysingsgebyr for skjøte. I tillegg betaler kjøper for tinglysing til egen finansiering med kr 727,- pr. panterettsdokument.

Kontakt megler for salgsoppgave med fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Nøkkelinformasjon

Primærrom:

72 m2

Postnummer:

2849 Kapp

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

74 m2

Byggår:

2021

Rom:

3

Soverom:

2

Finn-kode:198986484
Primærrom:

72 m2

Postnummer:

2849 Kapp

Eierform:

Eierseksjon

Bruksareal:

74 m2

Byggår:

2021

Rom:

3

Soverom:

2

Finn-kode:198986484

Beskrivelse

INNBYDENDE 3 -ROMS LEILIGHET MED MODERNE STANDARD - FLOTT BALKONG MOT MJØSA MED NYDELIG UTSIKT - BYGGINGEN ER I GANG!

Leiligheten blir liggende i det nye leilighetsprosjektet i Kapp sentrum. Her vil du få alt du trenger innen kort rekkevidde. Kapp er et populært og koselig tettsted som ligger i vakre omgivelser kun 14 km fra Gjøvik. Bussen stopper rett nedenfor og du får en ny dagligvareforretning i leilighetsbyggets første etasje. Det er kun en liten rusletur ned til Kapp Melkefabrikk med brygge, båthavn, restaurant og bademuligheter. Turmulighetene er mange og flotte, langs Mjøsa både mot sør og nord. Leiligheten er gjennomgående, lys og trivelig. Adkomst via heis og overbygd svalgang. Hovedplan består av en lys og hyggelig stue med fint lysinnslipp og utgang til stor, overbygd balkong med fin utsikt til Mjøsa. Innholdsrikt kjøkken med øy og integrerte hvitevarer samt praktisk arbeidsplass/kontorplass mot svalgang. Leiligheten inneholder 2 gode soverom hvorav det største vender ut mot balkong og Mjøsa. Ellers består leiligheten av bad med vaskeromnisje og god entre. Leiligheten får også overbygd uteplass på svalgang med koselig utsikt mot bakgårdshage. Det medfølger 1 carport i fellesanlegg samt egen sportsbod. Bakketunet får god og moderne standard med bl.a. 1- stavs eikeparkett, kjøkken med integrerte hvitevarer og smakfullt bad. Det leveres vannbåren varme i gulv og balansert ventilasjon. Leiligheten får 2 private uteplasser i tillegg til felles takterrasse med fantastisk utsikt og frodig bakgårdshage med gode solforhold. Her kan du dyrke dine egne tomater om du vil! Bakketunet vil fremstå som et moderne og fremtidsrettet prosjekt med gode og spennende løsninger og mye lys og luft. Fasadene vil ha spennende variasjon med grånende trepaneler og mørkebrune plater, balkongrekkverk i glass og spilerekkverk i stål. Det grønne gårdsrommet myker opp fasadenen og gir liv, og det samme gjør sedumtaket og takterrassene med plantekasser, pergola og sedumtak. Den solide aktøren Backe Oppland er totalentreprenør for Bakketunet, noe som betyr at du kan føle deg trygg på en god byggeprosess. ""For komplett salgsdokumentasjon om leiligheten, klikk på "Infoside/prisliste" i annonsen eller se prosjektets egen hjemmeside: www.bakketunet-kapp.no""

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?