Gå til innholdet

Ørnavarden 19

Ørnavarden 19 A og B. Bilde nummer 1 av 3
Boligene skal oppføres på tomt som i dag er i ferd med å planeres. Bilde nummer 2 av 3
Illustrasjon fra inngangssiden av boligene. Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 3 350 000 - 3 350 000

Totalpris

kr 3 359 260 - 3 359 260

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Dok.avg. til staten, 2.5% (dokumentavgiftsgrunnlag kr. 325.000,-) : kr 8.120,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 585,-
Tinglysning av pantedok.: kr 585,-

Sum omkostninger: kr 9.290,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer.

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Ørnavarden 19, 5419 Fitjar

To byggegodkjente eneboliger i rekke - sentral og solrik beliggenhet i Rossneset - EN SOLGT, NÅ STARTER BYGGINGEN!

Er du på jakt etter en ny bolig med god beliggenhet? Da er de prosjekterte boligene i Ørnavarden en perfekt mulighet! Området er kjent for sin sentrale og solrike beliggenhet. Boligene holder gjennomgående høy standard og blir levert med både carport, peis og hvitevarepakke, så her blir det helt nøkkelklart. Det er svært mange fordeler med å kjøpe nybolig. Man slipper for eksempel å bruke tid og ressurser på vedlikehold på samme måte som man må påregne ved kjøp av bruktbolig. I tillegg så er det lave omkostninger ved kjøp av nybolig, normalt beregnes dokumentavgiften av hele salgssummen mens det på nybolig beregnes dokumentavgift ut i fra tomteverdien. Dette gir som regel en besparelse på flere tusen kroner. I tillegg så er det også mulig å få utført endringer og tilvalg samt god tid til å planlegge eventuelt salg av eventuell eksisterende bolig. Dess tidligere man kjøper, dess mer kan påvirke boligens utforming. Eneboligene er kjedet og har identisk planløsning, begge boenhetene er innredet over to plan og inneholder følgende: 1. etg.: Hall, TV-stue, to soverom, bad/vaskerom med egen utgang til carport og utvendig bod 2 etg.: Stue/kjøkken, bad, soverom og bod Selger har også utarbeidet en planløsning der det er mulig med tre soverom i 1. etasje, ta kontakt med megler for mer info,. Det er gitt igangsettingstillatelse til å føre opp boligene og det er planlagt at oppføringen av boligene tidligst vil starte etter at en av de to boenhetene er solgt. Se punktet "forbehold" i salgsoppgaven. Alle rom foruten boder inngår i primærrom. Boligene selges til fast pris, hvilket betyr at vedkommende som først inngir gyldig bud til megler på prisantydning får tilslaget.
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?