Torvmyrveien 8

Velkommen til Torvmyrveien 8!. Bilde nummer 1 av 3
Velkommen til Torvmyrveien 8!. Bilde nummer 2 av 3
Velkommen til Torvmyrveien 8!. Bilde nummer 3 av 3
Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Kontakt megler for salgsoppgave med fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Torvmyrveien 8, 4326 Sandnes

Austrått - Prosjektert familiebolig med praktiske løsninger - 3 eller 4 soverom - Egeninnsats eller nøkkelferdig - Lave omkostninger!

Velkommen til Torvmyrveien 8 på Austrått. Nå har Askeland Eiendomsutvikling AS for salg 2 boliger (1 solgt) med meget attraktiv beliggenhet og med praktiske løsninger! Thorbjørn Fuglestad hos Arkitektkontoret Vest AS har tegnet de flotte boligene som vi nå har for salg på Austrått. Her er det kort vei til kompiser/gode naboer og alle aktiviteter! Ett steinkast unna er Austrått IL, Iglemyr skole, Austråtthallen, dagligvarebutikken Coop, flott turterreng og sist men ikke minst den helt nye svømmehallen med hele 3 basseng. Her er det masse aktiviteter både på dag og kveldstid og du kan la bilen stå! Boligene er 135-139 m2 BRA med 2 stuer, 2 bad, gjeste wc, 3 (4) soverom (hovedsoverom med «walk in closet») og kjøkken/ bad fra alternativt Svane eller Aubo! Det er mulighet for egeninnsats eller få nøkkel i døren – valget er deres. Dere gjør ett trygt og godt kjøp med Askeland Eiendomsutvikling AS som utbygger! Vi har bygget flere boliger på Austrått/Sandnes de siste årene. Velkommen hjem!

Kart

Kart over Torvmyrveien 8
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?