Rådalsåsen - Rolvsøy

3 plans rekkehus - Rådalsåsen

. Bilde nummer 1 av 3
Rekkehus L - Fasade, carport, p-plass og uteplass utenfor kjøkkenet - Kveld. Bilde nummer 2 av 3
7 Nye rekkehus på 184 m2, over 3 plan - Byggingen er godt i gang (Ferdig ca. oktober 2022). Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 6 475 000 - 6 475 000

Totalpris

kr 6 500 542 - 6 500 542

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Boligene selges etter fastpris. De ulike boligene har ulik pris.
Omkostningene er like med bakgrunn i at boligene har lik størrelse.

I tillegg til kjøpesum betaler kjøper dokumentavgift med 2,5 % av andel tomteverdi. For seksjonene utgjør andel tomteverdi kr 4.800,- pr kvm BRA, noe som gir:
Dokumentavgift pålydende kr 120,- pr kvm BRA.
Tinglysningsgebyr p.t. kr. 585,- for skjøte
Tinglysningsgebyr per pantobligasjon kr. 585,-
Gebyr til kartverket for attest kr. 202
Stiftelsesgebyr for oppstart av sameiet kr. 2000,-

Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang.

I tillegg til ovennevnte omkostninger skal det innbetales kr 50,-/kvm BRA som likviditetstilskudd til sameiet.

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Lør. 20. aug. kl. 10.00 - 10.30

Beskrivelse

Rådalslia, 1663 Rolvsøy

Nytt byggetrinn - Rekkehus på 184 m2 med sokkeletasje (5 av 7 er ledige) - Byggingen er godt i gang - Ferdig ca. oktober 2022

Nye rekkehus | Sokkeletasje | Enestående solforhold | 3 uteplasser | Herlig, grønn park | Sentralt | Rett ved marka Her på Rolvsøy, i det nye boligområdet Rådalsåsen er byggingen godt i gang med enda flere og nye rekkehus. I motsetning til forrige byggetrinn, så får rekkehusene i dette nye byggetrinnet en sokkeletasje på ca. 60 m2. Det aller meste av sokkeletasjen leveres uinnredet og uten oppsatte vegger, så her har kan du ha muligheten til å innrede etter hvert som plassbehovet ditt endrer seg. Eller kanskje du trenger mye ekstra lagringsplass? Boligene ble lagt ut for salg før sommerferien 2022, når byggingen var godt i gang. Beregnet ferdigstillelse og mulig innflytting er derfor allerede ca. oktober 2022. Husene får solrik beliggenhet og fine uteplasser. Gaten er barnevennlig, uten gjennomgangstrafikk og det er kort vei til skoler og barnehage. På inngangssiden av husene blir det carport og biloppstillingsplass, samt frokostterrasse med utgang fra kjøkkenet. Herfra vil du se den kommende Rådalsparken, som er en del av prosjektets felles uteareal. På baksiden av husene, mot vest, har du Fredrikstadmarka. Utearealet i Rådalsparken vil ha lekearealer og fin beplantning og Fredrikstadmarka byr på milevis med turstier, rett utenfor verandadøra. Disse rekkehusene er de største i Rådalsåsen, går over tre plan og er på 184 m2 BRA. På inngangsplanet er det bl.a. stue, kjøkken og wc. Tar du trappen opp, finner du bad og 4 soverom. En trapp ned fra inngangsplanet er det en sokkeletasje. Den leveres uinnredet og uten oppsatte innervegger med unntak av gangen i bunnen av trappen og den lille boden der. Boligvelger for rekkehus KS3: https://www.solid.no/boliger-til-salgs/radalsasen/til-salgs/boligvelger/rekkehus-f-r Alle bilder i Finn-annonsen og salgsoppgaven er illustrasjoner og avvik forekommer.

Kart

Kart over Rådalslia
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?