Kvartal 17

Velkommen til Kvartal 17 - 63 moderne leiligheter sentralt i Lillehammer.. Bilde nummer 1 av 3
Store, solrike og private uterom med fint opparbeidede fellesarealer. Bilde nummer 2 av 3
Alle leilighetene får vestvendte terrasser/balkonger med glassrekkverk. Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 4 850 000 - 9 000 000

Totalpris

kr 4 887 302 - 9 041 692

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Kr 6 530,– til kr. 26 490,– Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdi.
Kr 585,– Tinglysing av skjøte
Kr 585,– Tinglysing av pantedokument (per stk.)
Kr 172,– Grunnboksutskrift

I tillegg påløper en samlet fast sum kr 20 000,– pr seksjon til dekning av selgers arbeid og kostnader for seksjonering, etablering av boligselskap, grunninfrastruktur for senere tilkobling
av el-billadere (ladeboks kan bestilles som tilvalg), bredbånd, energimålere etc.

Sum omkostninger fra kr. 27 872,– til kr. 47 832,– pr. seksjon.

Dokumentavgiftens størrelse beregnes ved første gangs overføring av tomteverdi.

For seksjonene er andel tomteverdi kr 7 538,– pr. kvm BRA, noe som gir en dokumentavgift på kr 189,– (2,5 %) pr. kvm.

Seksjonering og tilknytningsavgift for TV/internett er inkludert i omkostningene.

Det vil kreves inn felleskostnader for 3 måneder i tillegg til ordinære felleskostnader ved innflytting. Dette brukes av fellesskapet for å dekke løpende kostnader i oppstarten rett etter innflytting.

Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer i tiden frem til hjemmelsovergang.

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Storgata 160-164, 2615 Lillehammer

KVARTAL 17 - 3- og 4-roms leiligheter fra 77 -104 kvm med innflytting sommer-23. Meget sentralt i Lillehammer. Moderne standard og vestvendte, romslige terrasser. Over 80% solgte!

Velkommen til Kvartal 17! Sentralt på Lillehammer vokser nå Kvartal 17 frem. Prosjektet består av 63 nye, moderne leiligheter hvor alle har tilhørende store, solrike og private uterom. I Kvartal 17 legges det vekt på det enkle livet hvor snømåking, plenklipping og beising byttes ut med kaffe på terrassen, lunsj i Storgata, mer tid på hytta og generelt disponere tiden til det man har lyst til. Fra felles parkeringskjeller tar du heisen opp til en god og varm leilighet som har vannbåren gulvvarme i alle rom, hvor du kan nyte hverdagen i moderne og smakfulle omgivelser. Leilighetene er klare for innflytting i løpet av sommeren 2023 og allerede nå er 78% av disse solgt, men fortsatt er det mulighet for å sikre seg en attraktiv 3- eller 4-roms leilighet fra 77 - 104 kvm, hvorav flere er gjennomgående med balkong mot øst i tillegg til den romslige og solrike terrassen mot vest. Fellesarealene blir veldig fint opparbeidet med beplantning, sitteplasser og rom for avslapning og møteplass for beboerne. Kvartal 17 ligger i kort gangavstand til sentrum hvor man kan benytte seg av byens mange kulturtilbud, shoppingmuigheter, spisesteder og alt det andre som Lillehammer kan by på. Marka med mange og varierte turstier som legger til rette for mosjon og rekreasjon ligger også nært. Det blir garasjeanlegg i underetasje og sykkelparkering til alle beboere på fellesareal. Går du inn på prosjektet sin hjemmeside på www.kvartal17.no kan du se nærmere på de enkelte leilighetene i boligvelgeren. Noen av kvalitetene Kvartal 17 byr på: • Store private og solrike uteplasser, de fleste er overbygd • Romslige kjøkken av høy kvalitet fra HTH • Integrerte hvitevarer medfølger • Flotte, flislagte bad med moderne detaljer • Vestvendt, solrikt og sentralt • God takhøyde og store vindusflater • Høy komfort med vannbåren gulvvarme i alle rom • Godt inneklima med balansert ventilasjon med eget aggregat i hver leilighet. • Oppgang med heis direkte til garasjekjeller • Minimum 5 kvm bodareal i tillegg til leiligheten I Kvartal 17 vil du som kjøper få med en dobbeltboligforsikring som gjelder ved salg av egen bolig. Dette for å gi en økonomisk trygghet for deg som kjøper ny bolig i dagens marked. Forsikringen kjøpes og betales av selger av Kvartal 17, men det er du som kjøper som vil få utbetaling av forsikringen. Forsikringen dekker faktiske ekstra bokostnader med inntil kr. 15 000,- pr. mnd. i inntil 9 måneder dersom du ikke får solgt din gamle bolig før overtagelse av ny bolig. For mer informasjon, ta kontakt med megler. Lyst til å vite mer? Ta kontakt med megler, og vi møter deg gjerne i vår visningssenter ved byggeplassen.

Kart

Kart over Storgata 160-164
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?