Henriks Hus / Wergelands vei 8 -

Bildet er kun en illustrasjon og avvik forekommer. . Bilde nummer 1 av 3
Bildet er kun en illustrasjon og avvik forekommer. . Bilde nummer 2 av 3
Bildet er kun en illustrasjon og avvik forekommer. . Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 3 050 000 - 4 130 000

Totalpris

kr 3 069 420 - 4 149 420

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Dokumentavgift kr 15 000,-. Betales etter andel av tomteverdi, kr 600 000,-. Tinglysningsgebyr for skjøte kr 585,-. Tinglysningsgebyr for pantobligasjoner kr 585,- pr. obligasjon. Grunnbokutskrift kr 250,-. I tillegg kommer kr 3.000,- som innbetales til sameiet som startkapital. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

Kontakt megler for salgsoppgave med fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Wergelands vei 8 - Sølvtoppen AS , 3613 Kongsberg

Henriks Hus // Moderne leiligheter i sentrum av Kongsberg // Takterrasse // Byggingen er i gang.

Velkommen til Henriks Hus I skråningen over Sildetomta, høyt og fritt med utsikt til Lågen, Skrimfjella og Kongsberg sentrum skal vi bygge Henriks Hus; 21 leiligheter i to koselige, strøkstilpassede blokker. 21 leiligheter fra 32 til 84 kvm. Som du allerede har forstått, har vi lånt navn til prosjektet fra dikterhøvdingen som har fått veien her oppkalt etter seg, slik han også har fått i 15 andre norske byer og tettsteder, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Om Henrik Wergeland noen gang besøkte Kongsberg, vet vi ikke. Det vi derimot vet, er at han var en stor beundrer og god venn av datidens kanskje mest populære forfatter, Mauritz Hansen, som også var bestyrer på Kongsberg middelskole. Hansen betegnes som Norges, kanskje til og med verdens første kriminalforfatter, og hans «kriminalanecdot» fra Kongsberg, «Mordet på maskinbygger Roolfsen» (1840) gjorde furore i samtiden. Så for alt vi vet kan Henrik godt ha besøkt sin noe eldre forfatterkollega i Sølvbyen. KJØPE LEILIGHET? Salget av leilighetene har nå åpnet. Kjøp av leilighet skjer ved å levere budskjema til megler. Leiligheten selges til fast pris, og man slipper budrunder. Her er det prinsippet om ''førstemann til mølla'' som gjelder. Ta gjerne kontakt med meglerne for en hyggelig prat om leilighetene. Ikke nøl med å ta kontakt, vi hjelper deg gjerne.

Kart

Kart over Wergelands vei 8 - Sølvtoppen AS
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?