Rådalsåsen - Rolvsøy

Rekkehus - Rådalsåsen

Flott inngangsparti med carport, bod og terrasse med morgensol (Utgang fra kjøkkenet)  . Bilde nummer 1 av 3
Vestvendte uteplasser - Husene på 2 plan (F-K), får uteplass både utenfor stuen og utenfor kjøkkenet, mot Rådalsparken. Bilde nummer 2 av 3
Vestvendt, solrik beliggenhet - Rekkehusene over 2 plan (Hus F-K), i venstre del av bildet. Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 5 475 000 - 5 475 000

Totalpris

kr 5 493 022 - 5 493 022

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Boligene selges etter fastpris. De ulike boligene har ulik pris.
Omkostningene er ulike på bakgrunn av ulik størrelse for de forskjellige boliger.

I tillegg til kjøpesum betaler kjøper dokumentavgift med 2,5 % av andel tomteverdi. For seksjonene utgjør andel tomteverdi kr 4.807,- pr kvm BRA, noe som gir:
Dokumentavgift pålydende kr 120,- pr kvm BRA.
Tinglysningsgebyr for skjøte kr 585,-
Tinglysningsgebyr per pantobligasjon kr. 585,-
Gebyr til kartverket for attest kr. 202,-
Stiftelsesgebyr for oppstart av sameiet kr. 2000,-

Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang.

I tillegg til ovennevnte omkostninger skal det innbetales en engangssum per bolig på kr. 50,- per kvm BRA, som et likviditetstilskudd til sameiet.

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Rekkehus - Rådalsåsen, 1663 Rolvsøy

Rådalsåsen - Nye, moderne rekkehus (Byggestart besluttet) 4 soverom, solrik beliggenhet og felles parkområde (5 av 6 er solgt)

Nye rekkehus | Enestående solforhold | 2 uteplasser | Herlig, grønn park | Sentralt | Rett ved marka Her på Rolvsøy, i det nye boligområdet Rådalsåsen, skal det bygges nye rekkehus. Husene får solrik beliggenhet og fine uteplasser. Gaten er barnevennlig, uten gjennomgangstrafikk og det er kort vei til skoler og barnehage. På inngangssiden av husene blir det carport, og frokostterrasse med utgang fra kjøkkenet. Herfra vil du se den kommende Rådalsparken, som er en del av prosjektets felles uteareal. På baksiden av husene, mot vest, har du Fredrikstadmarka. Utearealet i Rådalsparken vil ha lekearealer og fin beplantning og Fredrikstadmarka byr på milevis med turstier, rett utenfor verandadøra. Rekkehusene er på 122 m2 og har bl.a. stue, kjøkken og wc på inngangsplanet. En trapp opp finner man 4 soverom og bad. Beregnet ferdigstillelse og innflytting i 3. kvartal 2023 (Juli-September) Rekkehus F ble solgt i november 2021 Rekkehus K ble solgt i januar 2022 Rekkehus I ble solgt i januar 2022 Rekkehus G ble solgt i april 2022 Rekkehus J ble solgt i mai 2022 Rekkehus H er fremdeles ledig. Boligvelger for rekkehus: https://www.solid.no/boliger-til-salgs/radalsasen/til-salgs/boligvelger/rekkehus Alle bilder i Finn-annonsen og salgsoppgaven er illustrasjoner og avvik forekommer.

Kart

Kart over Rekkehus - Rådalsåsen
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?