Gå til innholdet

Klosterøya Vest Lind

Bilde taler for seg....... nydelig utsikt fra balkongen til leil. 304. Bilde nummer 1 av 3
Oversikt som viser Lind som 1.bygg i byggetrinn 4. Bilde nummer 2 av 3
Fasader mot nord og vest. Bilde nummer 3 av 3
Prisantydning

kr 1 850 000 - 3 960 000

Totalpris

kr 3 706 385 - 7 916 385

Utregning av totalpris:
Prisantydning:

kr 0

Omkostninger:

Det skal i tillegg til kjøpesummen betales følgende omkostninger:
Andelskapital på kr 5 000 til borettslaget
Tinglysning av andelsskjøte kr 480,-
Tinglysning av pantobligasjon kr 480,-
Skjøte garasje kr 585,-
Grunnbokutskrift kr 275,-
+ dokumentavgift ihht garasjeplassens brøk i garasjesameiet.
Totale omkostninger i forbindelse med kjøpet beløper seg til kr 6.820,- + dokumentavgift ihht garasjeplassens brøk i garasjesameiet.
Det tas forbehold om endring av offentlige gebyrer, satser etc.

Last ned salgsoppgave for fullverdig informasjon om eiendommen

Usikker på hvor mye du kan låne?Prøv SpareBank 1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ingen planlagte visninger. Du kan fortsatt melde deg på visning ved å trykke på knappen nedenfor og fylle ut kontaktskjemaet. Megler vil da ta kontakt med deg

Beskrivelse

Klosterøya Vest Lind, 3732 Skien

EVENTYRET ER IKKE OVER ... Nye muligheter med attraktive leiligheter i bygget LIND - innflytting planlagt 4. kvartal 2022!

I dette byggetrinnet, kan du sikre deg en av drømmeboligene i Lind. Alle leilighetene blir lekre og lyse med herlige solforhold og flotte utearealer. Moderne og ordentlig Størrelsene spenner fra 77 til 155 m2 BRA. Blant fellesnevnerne er moderne, miljøvennlige løsninger og skikkelig kvalitet – fra A til Å. Vær obs! Kanskje klarer du deg med en litt mindre leilighet enn du tror – så lenge løsningen er fabelaktig god? Som i Lind! Den ”minste” leiligheten byr for eksempel på 2 balkonger, så her får du både morgen- og ettermiddagssol! Leilighetene på bakkeplan får godt skjermede private uteplasser omkranset av hekker. DEN beliggenheten får du uansett med på kjøpet. Det er ikke så mange boliger ”midt i sentrum” som kan skryte av egen badestrand! Hvilke av de 29 leilighetene er dine favoritter? Studér hver enkelt av dem nøye. De har alle sine spesielle kvaliteter. I sjette, syvende og åttende etasje er det til sammen tre leiligheter – alle svært romslige og fasjonable. Klarer du deg med litt mindre plass, finner du supre leiligheter i etasjene under. Se på romløsninger og utearealer og finn dine favoritter! På hvilken av dem vil du aller helst ha napp? Fellesrom – både ute og inne Denne gangen bygger vi også et fellesrom på 30 m2 med kjøkken og WC. Ideelt når noe skal feires eller et møte avholdes. I det indre gårdsrommet blir det felles oppholdssoner, lekeområde og mulighet for bord og benker. Hyggelig vegetasjon deler opp gårdsrommet og gir lune og beskyttede plasser å sette seg ned.
EiendomEtgP-romSoveromTotalpris

Mer informasjon om eiendommen

Var det lett å finne informasjonen du lette etter?