Med vår digitale annonsepakke får du enda flere kjøpere på visning

Illustrasjonsbilde

Du treffer flere mulige kjøpere

Du treffer de riktige kjøperne

Du er synlig der kjøperne er

Hver måned har vi over èn million besøkende på hjemmesiden vår, og av disse ser omtrent 80% på boligene vi har ute for salg. Ved hjelp av intelligent teknologi, kan vi lagre informasjon om prisklasse, hva slags type bolig og i hvilke områder våre besøkende er interessert i. Denne informasjonen lagrer vi i en begrenset periode, og i løpet av denne perioden vil våre digitale boligannonser dukke opp på Facebook og flere hundre nettsteder som boligsøkerne surfer på, uansett hvor de befinner seg i landet. 

For deg som skal selge bolig, er det viktig at boligen din blir godt synlig for alle potensielle kjøpere. Og da mener vi faktisk alle potensielle kjøpere, for det er nemlig slik at veldig mange bare titter på boliger for å se hva som er på markedet, uten å egentlig være aktiv boligjakt - helt til drømmeboligen plutselig dukker opp!

Greit å vite om digital annonsepakke 

  • Boligannonsen din blir publisert èn uke før visning, så det er ferskt i minnet hos alle potensielle kjøpere. Da får også målgruppen god tid til å legge merke til boligen din!
  • Megler sørger for at boligannonsen får frem de viktige verdiene i boligen din, og du skal selvfølgelig få se korrektur før annonsen publiseres på nett
  • Boligannonsene målrettes mot de som er på jakt etter din type bolig og beliggenhet
  • Jo flere som får se boligen din, jo større er sjansene for flere besøkende på visning
  • Andre ting du lurer på? Megleren din vet svaret!
La oss fortelle deg mer om hvordan vi kan skreddersy markedsføringen av din bolig. Helt uten forpliktelser
Så ringer vi deg og avtaler nærmere