Hege Frostad

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Drammen
Hege Frostad

Hva er viktigst for deg når du skal selge din eiendom? Få høyest mulig pris? Ha en eiendomsmegler som geleider deg trygt og godt gjennom hele salgsprosessen? Tilgjengelighet? God lokalkunnskap? Da er jeg den rette eiendomsmegleren for deg! Jeg har jobbet i meglerbransjen siden 1993, og har erfaring både fra næringsmegling, oppgjør og boligmegling. For meg er hvert enkelt salg en egen jobb, og det er viktig for meg at alle føler seg godt ivaretatt. Omsorgsplikten for begge parter tar jeg seriøst, og mitt mål er godt meglerhåndtverk med kvalitet i alle ledd.

 

Jeg startet i meglerbransjen i 1993, og har jobbet som eiendomsmegler hos EiendomsMegler 1 Drammen siden 2016. Jeg er lokalkjent på Fjell, Åssiden, Strømsø, Krokstadelva og Solbergelva, og det er her jeg selger mest boliger, spesielt selger jeg ofte leiligheter. I disse områdene er det gode skoler, fine turområder og sentralt.

 

Jeg vokste opp i Drammen, og bor nå i Krokstadelva. Som person anser jeg meg selv som blid, arbeidsom og nøye. På fritiden går jeg turer i skog og mark, og bruker tid sammen med barna. Jeg sier sjelden nei til en utfordring.

 

Hvis du velger meg som eiendomsmegler vil jeg gi deg tett oppfølging, kvalitet i arbeidet, og stå-på-vilje. Kontakt meg gjerne dersom du skal flytte og trenger en megler!

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...