Marit Fagernes

Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Salgssekretær
EiendomsMegler 1 Drammen

Jeg har jobbet i bransjen siden 2005 og har god erfaring innen salg av bolig- og fritidseiendommer. Jeg er opptatt av god service og kvalitet gjennom hele prosessen slik at både kjøper og selger føler seg godt ivaretatt. Hvert salg er unikt og det er viktig at hvert salg får tilpasset markedsføring og rådgiving, det får du av meg. Jeg sitter i front på vårt kontor i Drammen.

Jeg selger bolig- og fritidseiendommer i tillegg til at jeg bistår alle meglerne på vårt kontor.

 

Som Norges største eiendomsmegler er vi i kontakt med flere boligsøkere enn noen annen megler. Gjennom vårt boligsøkerregister og det unike samarbeidet med Finn.no via den digitale markedsføringspakken «Effekt», vet vi hvem som er den potensielle kjøperen til nettopp din bolig - og flere interessenter kan bidra til en høyere pris. Med tett samarbeid med SpareBank 1 har vi i tillegg muligheten til å sikre at alle interessenter har finansering i orden til budrunden din.

 


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk