Andreas Kalfoss

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Drøbak

Jeg startet i 2001 en 3-årig Bachelor utdannelse i økonomi med spesialisering i Eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI. Er nå på mitt 12 år som Eiendomsmegler, og har jobbet i Eiendomsmegler1 Drøbak siden slutten av 2009, etter å ha jobbet min første periode i Garanti Oslo og Folloregionen. 

I min fartstid som eiendomsmegler har jeg solgt prosjekter, fritidseiendommer, og boliger i alle varianter, herunder borettslagsenheter, aksjeleiligheter, eierseksjoner samt eneboliger. Jeg vil påstå og ha bred kunnskap innen alle felt av boligsalg.  

Ved valg av meg som eiendomsmegler vil du få en erfaren megler med god lokalkunnskap om både Drøbak, siden jeg bor her, og bred kunnskap om nærliggende områder.
Som eiendomsmegler vil lokalkunnskap være vel så viktig som selve boligen når du møter potensielle kjøpere.     


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk