Treff opptil 40 % flere potensielle kjøpere

Effekt er et digitalt annonseringsverktøy som sørger for at enda flere mulig potensielle kjøpere ser akkurat din boligannonse på nett. Verktøyet er et samarbeid mellom EiendomsMegler 1 og FINN - altså Norges største eiendomsmegler og Norges største markedsplass.

Effekt styres av algoritmer. Sammen med FINN bruker vi en teknologi som viser boligannonsen din til relevante mennesker, samtidig som vi luker ut de som allerede har sett annonsen din. Med Effekt treffer du derfor flere potensielle kjøpere. 

Har du noen spørsmål om Effekt?

Legg igjen kontaktinformasjon nedenfor og bli kontaktet av en lokalkjent megler - helt uforpliktende. Megleren kan svare på alt du måtte lure på, og hjelpe deg med å selge boligen din.

Kontaktskjema Effekt
EiendomsMegler 1 kan dokumentere at eiendommer vi har solgt, har i gjennomsnitt opptil 41% flere besøkende dersom eiendommen er markedsført med produktet Effekt. Effekten er sammenlignet med effekten av en standard FINN.no rubrikk annonse. Tallunderlaget som er brukt som dokumentasjon i kampanjen er kvalitetssikret av FINN Eiendom.