Enebolig
6 rom
4 soverom
137 m2

Bodø

ØSTBYEN - Koselig enebolig med sentral beliggenhet 

Flott og oppusset enebolig med garasje. Usjenert beliggenhet i enden av stikkgate, ingen gjennomgangstrafikk. Barnevennlig område. Boligen er løpende vedlikeholdt og holder en god standard. Velkommen på visning!

Innhold

1.etg:
Adkomst. P-Rom = Hall m/trapp, 2 soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Utgang fra stuen til romslig patting.

2.etg:
P-Rom = Loftstue m/trapp og 2 soverom.

Vil du se flere av våre eiendommer?

Hålogalandsgata 110 B - Bodø

Bodø

Meget sentral beliggenhet i Bodø Sentrum/Østbyen. Boligen ligger innerst i liten stikkvei fra Hålogalandsgata - helt uten gjennomgangstrafikk. Barnevennlig. Rolig område. City Nord, Trekanten, Bodø Spektrum m.m i umiddelbar nærhet. I tillegg kort vei til Sentrum. Kollektiv transport like ved.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Hålogalandsgata 110 B, 8008 Bodø

Prisantydning

kr 4 750 000 Lånekalkulator

P-rom

ca. 137 m2

Bruttoareal

ca. 143 m2

Bruksareal

ca. 137 m2

Antall rom

6

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 667 m2  eiet

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eier (Selveier)

Byggeår

1994

Energimerking

D

Kommunenr

1804

Gårdsnr

138

Bruksnr

4349

Meglers referanse

22318085


FINN-kode


Annonsen er sist endret

16.06.2018Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 4 750 000

Omkostninger

2,5% dokumentavgift av kjøpesummen
Tinglysingsgebyr skjøte kr. 525,-
Tinglysingsgebyr pantedokument kr. 525,- pr stk


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. kr 20 824,-


Informasjon om boligen Toggle informasjon om boligen

Arealinformasjon

1.etg. 87 kvm. - 2.etg. 50 kvm.


Innhold

1.etg:
Adkomst. P-Rom = Hall m/trapp, 2 soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Utgang fra stuen til romslig patting.

2.etg:
P-Rom = Loftstue m/trapp og 2 soverom.


Standard

Beskrevne bolig omhandler enebolig. Boligen er oppført ca 1994 og har arealer fordelt over to etasjeplan. Boligen har normalt god standard med hensyn til materialstandarden og utrustning. Arealanvendelsen er tidstypisk for byggeåret og betraktes som god.

Kjøkkeninnredning i finert slett utførelse, normalt utbygget med benker og takhøye overskap,
Mekanisk avtrekk fra komfyrplass. Innebygget komfyr, dampovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.
Vaskerom med malt belegg og malt våtromstapet på vegger, 200l vvb for boligen i hjørne samt plass
for vaskemaskin/ tørketrommel.

Stue med laminat på gulv og malte vegger, vedfyrt ovn etablert og utgang til platting/ hagen.

Bad med fliser på gulv med gulvvarme og fliser på vegger, wc på vegg, dusjkabinett og servant nedfelt i innredning. Hovedsoverom med kork-vinyl på gulv og malt strie på vegger og garderobeskap med skyvedører.

Loftstue med kork-vinyl på gulv og malt strie på vegger og vedfyrt ovn etablert. 2 mindre soverom med kork-vinyl på gulv og malt strie på vegger.

Motor til balansert ventilasjonsanlegg etablert i bod.

STANDARD FORØVRIG: Malt strie og fliser på vegger. Laminat, malt belegg og fliser på gulv.
Malt himling.


Parkering

Parkering i garasje, samt flere oppstillingsplasser på tomt.


Adkomst

Adkomst fra Hålogalandsgata. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.


Byggemåte

Drenering fra byggeår. Direkte fundamentering med etonggulv på grunn. Yttervegger i bindingsverk og malt kledning. Selvbærende -takstoler. Tak tekket med takstein fra byggeår. Noe mose på tak.
Vinduer i 2-lags glass i treramme. Hovedinngangsdør i finert hvit utførelse. Utvendige overflater er malte flater, sist malt 2015-16. Platting i imp tre med spaltegulv.


Energimerking
D


Oppvarming

Varmepumpe i hall/ trapperom. Vedfyrt ovn i stuen og loftstuen. For øvrig med el.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.