Inaktiv

Kuluvegen 21 C - Ål

Prisantydning kr 2 275 000

Leilighet
3 rom
2 soverom
62 m2

Ål

ÅL - Kun en leilighet igjen. 3 roms selveierleilighet med carport og utvendig bod 

En moderne selveierleilighet sentralt på Ål med gangavstand til Sundre. Pris kr 2.275.000,-. Leilighetene har egen carport og egen uteplass.
8 solgt - 2 er utleid - 1 leilighet igjen

Innhold

2 stk 3 roms eierleiligheter sentralt på Ål.
Alle leiligheten inneholder:
Entré, bad, 2 soverom, bod, kjøkken med spiseplass og åpen løsning til stue. Carport og egen utvendig bod.
Leilighetene på bakkeplan har terrasse med uteplass på bakkeplan. Leilighetene i 2 etg. har trappeadkomst og to terrasser. En overbygget ut fra stue og en stor ved siden av leiligheten.

19 A: kr 2.275.000,- + omk. evt. tilvalg
19 B: - SOLGT
19 D: - SOLGT
21 B: - SOLGT
21 C: kr 2.300.000,- + omk. evt. tilvalg
21 D: - SOLGT

Bilder

Se alle bildene av leiligheten

Se alle bildene av leiligheten

Beliggenhet

Se kart og informasjon om nærmiljø

Les om beliggenhet

Salgsoppgave

Bestill komplett salgsoppgave

Bestill komplett salgsoppgave

Vil du vite mer om leiligheten?

Les mer om Gro Rasmushaugen

Vil du vite mer om leiligheten?

Gro Rasmushaugen

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Vil du se flere av våre eiendommer?

Kuluvegen 21 C - Ål

Ål

Leilighetene ligger sentralt på Ål med gangavstand til Sundre med de fleste servicetilbud. Alle leilighetene er vestvendt. Leilighetene i bygg nr. 21 har god utsikt og meget gode solforhold. I bygg nr. 19, 1.etg er utsikten noe begrenset.

Ål kommune har ca. 4 700 innbyggere fordelt på flere mindre bygder i tillegg til sentrum. Kommunen har tre kirkesogn (Ål, Torpo og Leveld). Det er fire barneskoler og fem barnehager fordelt utover hele kommunen. Videre finnes det Videregående skole og Folkehøgskole for døve.
Kommunen har et rikt kulturtilbud med bl.a. et regionalt kulturhus, samt et godt helsetilbud med egen sjukestue og base for luftambulansen.

Ål er kjent for sin fantastiske fjellheim nord i kommunen. Her er et vell av aktivitetsmuligheter og et av Norges største skiløypenett. Kort kjøreavstand til Liatoppen skisenter med flott langrenn og skiskytterarena. Kun ca. 5 min kjøreavstand til Votndalen hvor Ål Skisenter ligger og lengre opp i bygdene ligger Skarslia Ski- og Akesenter.
Avstand til Oslo er 19 mil, til Bergen 24 mil.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Kuluvegen 21 C, 3570 Ål

Prisantydning

kr 2 275 000 Lånekalkulator

P-rom

ca. 62 m2

Bruttoareal

ca. 78 m2

Bruksareal

ca. 70 m2

Antall rom

3

Antall soverom

2

Tomteareal

ca. 2 363 m2  eiet

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eier (Selveier)

Byggeår

2017


Kommunenr

0619

Gårdsnr

111

Bruksnr

260

Seksjonsnr

8

Meglers referanse

7117017


FINN-kode


Annonsen er sist endret

16.03.2018Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 2 275 000

Omkostninger

Følgende omkostninger påløper for kjøper:
- Dokumentavgift 2,5 % av kjøpesum andel tomteverdi kr 2.020,-
- Tinglysingsgebyr skjøte kr 525
- Tinglysingsgebyr pr. pant kr 525
- Grunnboksutskrift kr 230

Dette utgjør totalt kr 3.300,- og tinglysing av et pantedokument.


Informasjon om leiligheten Toggle informasjon om leiligheten

Innhold

2 stk 3 roms eierleiligheter sentralt på Ål.
Alle leiligheten inneholder:
Entré, bad, 2 soverom, bod, kjøkken med spiseplass og åpen løsning til stue. Carport og egen utvendig bod.
Leilighetene på bakkeplan har terrasse med uteplass på bakkeplan. Leilighetene i 2 etg. har trappeadkomst og to terrasser. En overbygget ut fra stue og en stor ved siden av leiligheten.

19 A: kr 2.275.000,- + omk. evt. tilvalg
19 B: - SOLGT
19 D: - SOLGT
21 B: - SOLGT
21 C: kr 2.300.000,- + omk. evt. tilvalg
21 D: - SOLGT


Standard

2 stk moderne selveierleilighet sentralt på Ål med gangavstand til Sundre. Pris fra kr 2.275.000,- Begge leilighetenne ligger i 1 etg og har egen uteplass i tilknytning til stuen.

Leilighetene holder god standard og har følgende materialvalg:
Gulv: Parkett på alle rom utenom bad, bod og hall som leveres med fliser.
Gulv på veranda leveres imp. terrassegulv. Plate under overbygg er av betong.
Vegger/himling: Malt gipsvegger. Andre farger enn standardfarge som tilvalg. Vegger på bad flislegges.

Listverk: Ferdigmalt hvit fra fabrikk. Gerikter rundt dør og vinduer.
Vinduer: Ferdigmalte hvite trevinduer
Dører: Ytterdør Harmonie Karine hvit. Innvendige dører leveres i hvit utførelse med hvitmalte karmer.

Bad:
Baderomsinnredningen består av underskap med nedfelt servant, blandebatteri og speil med belysning over. Videre er det montert vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin, her er det montert stikkontakter til både tørketrommel og vaskemaskin. Dusjhjørne som er skjermet fra resten av badet, ca. 90x90 cm.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen består av over- og underskap og er fra Kitchen Art. Benkeplate av heltre furu. Integrerte hvitevarer: Komfyr med nedfelt platetopp i kjøkkenbenken (touch funksjon), ventilator, oppvaskmaskin, kombiskap (kjøle-/fryseskap). Varmtvannsbereder på 120 liter som er montert under kjøkkenbenken.

Annet: Ringeklokke- og brannalarm anlegg. Leiligheten er utstyrt med komfyrvakt og 2 røykvarslere. Montert utebelysning på ytterveggene. Leiligheten er utstyrt med balansert ventilasjonsanlegg som har roterende varmegjenvinner og ettervarmebatteri. Tilluftsventiler i stue og på soverommene. Avtrekksventiler i boden, på badet og på kjøkkenet. På badet er det montert fuktfølere.

Se eget romskjema vedlagt i salgsoppgaven.


Parkering

Med hver leilighet medfølger det en fast carport. I tillegg vil det bli gjesteparkering på fellesareal.


Adkomst

Fra Ål: Kjør over brua mot Ål togstasjon. Ta til høyre rett etter broen og inn på Kuluvegen. Følg veien innover og du vil se leilighetsbygget på venstre side av veien. Kjøreturen tar ca. 2 min.
Eiendommen er merket med til salgs plakat fra Eiendomsmegler 1.


Byggemåte

Bygget er oppført med en støpt såle av betong på grunn, med armeringer og isolasjon. Ytterveggene består av reisverk som er kledd med stående trepanel, beiset med jernvitrol. Veggene er isolert med 20 cm mineralull.
Etasjeskillene består av trebjelkelag, som oppfyller både krav til lyd og brann.
Yttertaket er oppført med w-takstoler som videre er isolert med 30 cm mineralull. Taket er tekket med malmfuru som også er beiset med jernvitrol.


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Som hovedoppvarming benyttes elektrisitet. Varmekabler i gulv på bad og i entré. I tillegg vil det bli satt opp panelovner i noen rom.

Det er montert pipe i alle leilighetene, denne er plassert i stue. Mulighet for å sette inn vedovn.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.