En av Europas beste arbeidsplasser

Ekte arbeidsglede kan ta deg langt. I år tok det oss til Dublin som en av Europas beste arbeidsplasser.

I mars kåret det internasjonale analyse- og rådgivningselskapet Great Place to Work EiendomsMegler 1 Midt-Norge til Norges beste arbeidsplass i kategorien for 200-499 medarbeidere. 16. juni var det duket for kåring av Europas Beste Arbeidsplasser i Dublin i skarp konkurranse med mer enn 2 250 selskaper fra 19 land . Vi ble kåret til en av Europas beste arbeidsplasser i kategorien for selskaper med 50-500 medarbeidere; «50 Best Small & Medium Workplaces».

«Å bli kåret til en av Europas beste arbeidsplasser er en anerkjennelse av at våre 220 ansatte opplever både mestring og mening i jobben sin, til tross for høyt tempo og ambisiøse mål. Involvering, tydelige mål og vårt unike fellesskap er trolig årsaken»

 - Kjetil Reinsberg, adm. dir. i EiendomsMegler 1 Midt-Norge

Til Dublin for å lære

Great Place handler ikke bare om konkurransen. Det er like mye en læringsarena. Vi sendte derfor et lag på 11 til Dublin for å innhente oppdatert kunnskap om hva som fremmer gode arbeidsmiljø og for å overvære kåringen.
Vi har alltid hatt medarbeidere som strategi. Eiendomsmegling er først og fremst er et møte mellom mennesker, og da er menneskene og medarbeiderne vår viktigste ressurs. Som megler møter en et bredt spekter av mennesker i ulike og ofte utfordrende faser av livet. Alt fra førstegangsetablereren, til de som går fra hverandre og til de som kanskje skal etablere seg i sin siste fase. «Vi vil derfor tiltrekke oss de meglerne som forstår både oppgaven og ansvaret», sier HR-direktør Lucie Katrine Sunde-Eidem som brenner for profesjonelle medarbeiderskap. Du kan lese mer om hva Lucie tenker om dette her: http://psykologisktidsskrift.no/profesjonelle-medarbeiderskap/

Arbeidsglede må skapes

Yrkesstolthet og arbeidsglede er ikke noe du kan bestille, men det er noe alle kan være med på å skape. Det gjør vi gjennom profesjonelt lederskap og medarbeiderskap. Gjennom medarbeidere som både kan og vil og ledere som legger til rette. Det gir arbeidsglede, og arbeidsglede gir resultater.

«Der det er godt å jobbe er det godt å være kunde. Det er derfor viktig for oss å hver dag jobbe for at 100 % av ansatte skal ha 100 % mestring i jobben. Det gir best resultater for både kunder og ansatte», avslutter adm. dir. Kjetil Reinsberg.

 

 Lucie Katrine Sunde-Eidem
HR direktør EiendomsMegler 1 Midt-Norge Administrasjon