Verdivurdering

Boligen din kan være nøkkelen til din neste boligdrøm, eller den kan gi mer romslighet i hverdagen. Be om Verdivurdering i dag og få en profesjonell vurdering av boligen din i dagens marked.

 

Verdivurderingen utarbeides av våre meglere og er helt uforpliktende. Beliggenhet, attraktivitet, standard, byggeår og areal er faktorer som ligger til grunn for vurderingen. Den gjøres med støtte i en database som EiendomsMegler 1 har tilgang til og prisstatistikker utarbeidet av NEF (Norges Eiendomsmegler Forbund).

En verdivurdering er ikke en byggteknisk gjennomgang. Den vil utføres av godkjente fagfolk den dagen det skal utarbeides en salgsoppgave.

Du vil få et skriftlig dokument som oppsummerer og fastsetter verdivurderingen av eiendommen etter vår befaring. Om du ikke ønsker å selge, kan den brukes til refinansiering av boliglånet.

Bestill verdivurdering ved å fylle ut skjema, eller kontakt oss på 800 34 363

Verdivurdering

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne kontakte deg om verdivurdering.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og eiendommens postnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk