Anne-Kristine Finstad

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Fredrikstad

Jeg har jobbet innenfor meglerbransjen i 19 år. Etter endt skolegang i 1997, arbeidet jeg som oppgjørsansvarlig, hvorpå jeg i 1999 startet karrieren som ren eiendomsmegler.

 

Jobben er for meg en livsstil. Her forvalter vi våre kunders hjem/bolig, som for de fleste av oss er vår formue og egenkapital. Erfaringen fra oppgjør, gjør at jeg ser viktigheten av at kundene får oversiktlighet og forutsigbarhet om når man kan forvente oppgjør fra salget og prosessen frem til det skjer.

 

Det er for meg viktig at mine kunder etter endt kjøp eller salg føler seg godt ivaretatt både som menneske og i selve salgs- og kjøpsprosessen. Jeg tilstreber meg i å gjøre en helhetlig og god jobb faglig, og gjør mitt ytterste for at vi skal oppnå en god pris for hjemmet/boligen til selger og samtidig ivareta kjøper av boligen.

 

Det å være eiendomsmegler gjør at jeg lærer noe nytt hver dag, tar i bruk erfaringer og kunnskap, samt kommer i kontakt med mennesker som befinner seg i forskjellige faser i livet. Som person er jeg utadvendt og samtidig lyttende til de ønsker mine kunder måtte ha.

 

Tilbakemeldinger fra kunder er blant annet: «Veldig god oppfølging og rådgivning.», «kunnskap og oppfølging i salgsprosessen», «Meget kvikk og hyggelig», «Positiv og imøtekommende, god til å følge opp uansett tidspunkt.», «Menneskelig, ingen spørsmål føltes dumme, profesjonell.», «Imøtekommende, positiv, løsningsorientert, tilgjengelig, medmenneske.», «Hjelpsom, blid, imøtekommende, god til å formidle informasjon», «Gode faglige og personlige egenskaper».

 

Kanskje er det meg som får bistå ved ditt neste salg eller kjøp av bolig?

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...