Daniel Lislerud

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Fredrikstad
Alle eiendomsmeglere kan skrive en tekst, hvor man forteller om hvor flink man er.
Det viktigste for deg som selger, er jo egentlig at du får en god pris for eiendommen din og at du er fornøyd med jobben som gjøres av meg.
 
Det er faktisk veldig mye som skal stemme, for at du skal få en god salgspris for eiendommen din, både salgsmessig og eiendomsfaglig. Jeg hjelper deg med dette.
 
Jeg jobber hver eneste dag for at kundene mine skal bli så fornøyd med jobben som gjøres, at de vil anbefale meg til vennene sine.
 
Litt om meg:
*Eiendomsmegler MNEF
*Bachelorgrad i eiendomsmegling, fra Handelshøyskolen BI.
*Har jobbet som eiendomsmegler siden 2004.
*Er også behjelpelig med andre ting i forbindelse med eiendomsmegling, som f.eks. fradelingssaker, vurderng av juridiske spørsmål, utforming av avtaler for tinglysing m.m.
 
Ta kontakt med meg, så skal jeg gi alt, for at du skal bli en ny og fornøyd kunde :)

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk