Geir Winther

Eiendomsmegler MNEF - daglig leder
EiendomsMegler 1 Fredrikstad

Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Fredrikstad siden 2005, og stortrives med jobben min. I løpet av denne tiden har jeg opparbeidet meg en god og bred kompetanse, samt meget god lokalkunnskap.

 

Jeg ønsker at mine kunder skal føle seg godt ivaretatt og at de får en tett, trygg og forutsigbar oppfølging under hele salgsprosessen. 

 

Å være lett tilgjengelig både for selgere og kjøpere er noe jeg prioriterer høyt. Å selge bolig er å jobbe med mennesker. Relasjonen må bygge på tillit, noe jeg som megler oppnår ved å være grundig, ærlig og hensynsfull.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk