Heine Kristoffer Aas

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Fredrikstad

Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Fredrikstad siden 2009. Før det jobbet jeg noen år i Sarpsborg og Råde. I løpet av denne tiden har jeg opparbeidet meg en god kompetanse og jeg vet at jeg gjør en god jobb for mine kunder. 

 
Mitt hovedmål er at alle mine kunder skal føle seg godt ivaretatt og få tett oppfølging. Du skal være så fornøyd at jeg er ditt klare 1. valg neste gang du trenger meglerbistand. Hvis du i tillegg tipser venner, familie og bekjente om meg blir jeg veldig glad.

Har du noen spørsmål eller bare ønsker å slå av en prat, er det bare å ta kontakt!Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk