Kine Elisabeth Chaparian Ludvigsen

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Fredrikstad

Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 2011, og har med dette tilegnet meg god erfaring med salg av ulike typer eiendom.


Trivsel på arbeidsplassen er en viktig faktor for å yte god service til kollegaer og ikke minst kunder. Det å jobbe med mennesker driver meg til å bli en ennå bedre eiendomsmegler; jeg begynte ikke kun som megler for å selge bolig, jeg begynte som eiendomsmegler for å hjelpe mennesker selge bolig.
Jeg stortrives i jobben min og dette gjenspeiler seg gjennom hele salgsprosessen. 
Mitt sprudlende Finnmarkshumør elegant kombinert med alvor, er i alle anledninger med på å sette preg på hele salgsopplevelsen. 
 
Når du velger meg som megler for din enebolig, leilighet, rekkehus eller hytte, vil du oppleve at jeg har god kunnskap om det lokale markedet, jeg legger alt i arbeid med salget, at du er godt ivaretatt og føler deg trygg på min tilgjengelighet og sterke fagkunnskap. 
 
Jeg prioriterer mine kunder, så ring meg dersom du har spørsmål rundt kjøp eller salg av bolig og jeg vil hjelpe deg! Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk