Inaktiv

Søndre Vøra 35 - Sandefjord

Prisantydning kr 15 950 000

Hytte
6 rom
4 soverom
99 m2

Sandefjord

Vesterøya - Tiltalende vestvendt hytte med fantastiske solforhold og utsikt over fjorden. Strandlinje på ca. 200 meter. 

Sjarmerende hytte beliggende vestvendt med særdeles flott utsikt over Sandefjordsfjorden. Eiendommen har fantastiske solforhold, og holder solen fra tidlig morgen til sent utover sommerkvelden og går ned mellom 22 og 22:30 i juli. Stor selveiet tomt på 9490 kvm som gir følelsen av ro og privatliv. Eiendommen har hovedhus, anneks, flere uteplasser, svaberg med fine bade- og fiskemuligheter, privat brygge med båtplass, frittliggende bod, garasje og stor parkeringsplass med flere biloppstillingsplasser. Ca. 200 meter strandlinje. Kun 1,5 times kjøretur fra Oslo. Velkommen til Kvernberget!

Innhold

FRITIDSBOLIG:
Innhold 1.etg.: Gang, bad/wc/vaskerom, soverom, kjøkken og stue.
Innhold 2.etg.: 2 soverom

Primærromareal 1. etg. 57 kvm: Gang, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og soverom.
Primærromareal 2. etg. 24 kvm: 2 soverom.

ANNEKS:
Byggeår 1950 BRA: 18 kvm
Innhold: Bad, gang og soverom.

FRITTLIGGENDE GARASJE:
Byggeår 1950 BRA: 14 kvm

Bilder

Se alle bildene av hytta

Se alle bildene av hytta

Beliggenhet

Se kart og informasjon om nærmiljø

Les om beliggenhet

Salgsoppgave

Bestill komplett salgsoppgave

Bestill komplett salgsoppgave

Vil du vite mer om hytta?

Tore Solberg

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om Tore Solberg

Eva Kirstine Mathisen

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om Eva Kirstine Mathisen

Vil du se flere av våre eiendommer?

Søndre Vøra 35 - Sandefjord

Sandefjord

Eiendommen ligger fint til på Vesterøya i Sandefjord, kun en kort kjøretur fra Sandefjord sentrum. Vesterøya er et sommerparadis og har fine badestrender ved Vøra og Langeby, der både store og små vil kunne nyte varme sommerdager. Man har også flere bademuligheter på svabergene rundt om i området. For den aktive finner man flere merkede turstier langs kysten. Folehavna ligger i gåavstand fra hytten og er en populær turdestinasjon der man lett kan ta seg frem, og nyte utsikten av åpent hav. Bryggen i Sandefjord sentrum yrer av liv på sommerhalvåret og her finner man uteliv og spisesteder. Her er det også en gjestebrygge om man velger å ta båten til byen. Sandefjord byr sommerstid på flere show, revyer, festivaler og kulturelle innslag. Sandefjord sentrum byr forøvrig på alt av servicetilbud.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Søndre Vøra 35, 3234 Sandefjord

Prisantydning

kr 15 950 000 Lånekalkulator

P-rom

ca. 99 m2

Bruttoareal

ca. 105 m2

Bruksareal

ca. 99 m2

Antall rom

6

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 9 490 m2  eiet

Boligtype

Hytte

Eierform

Eier (Selveier)

Byggeår

1929

Energimerking

G

Kommunenr

0710

Gårdsnr

104

Bruksnr

192

Meglers referanse

21818115


FINN-kode


Annonsen er sist endret

18.09.2018Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 15 950 000

Omkostninger

Kjøper betaler følgende omkostninger:

Dokumentavgift av kjøpesum: 2,5%
TInglysning av skjøte: kr 525,-
Tinglysning av ett pantedokument: kr 525,-
Innhenting av sluttattest: kr 249,-

Totalt v/prisantydning: Kr 501 299,-
Dersom det skal tinglyses flere pantedokumenter, vil dette koste kr 731,- pr. stk.


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. kr 3 810,-


Informasjon om hytta Toggle informasjon om hytta

Arealinformasjon

1.etg. 75 kvm. - 2.etg. 24 kvm.


Innhold

FRITIDSBOLIG:
Innhold 1.etg.: Gang, bad/wc/vaskerom, soverom, kjøkken og stue.
Innhold 2.etg.: 2 soverom

Primærromareal 1. etg. 57 kvm: Gang, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og soverom.
Primærromareal 2. etg. 24 kvm: 2 soverom.

ANNEKS:
Byggeår 1950 BRA: 18 kvm
Innhold: Bad, gang og soverom.

FRITTLIGGENDE GARASJE:
Byggeår 1950 BRA: 14 kvm


Standard

Velkommen til Søndre Vøra 35. Fantastisk fritidseiendom ved sjøen der man har sol fra tidlig morgen til siste stråle, og panoramautsikt utover Sandefjordsfjorden! Eiendommen har fin beliggenhet på vestsiden av Vesterøya, ca. 9 km fra Sandefjord sentrum og kun 1,5 time fra Oslo. Man er omringet av idylliske friluftsområder, svaberg og fine turstier. Eiendom på ca. 9490 kvm tomt der man virkelig kan trekke seg tilbake og nyte privatlivets fred og ro. Hytten ble påbygget i 2010 med nytt bad og to soverom i hovedhuset, samt nytt bad i annekset, holder generelt god standard og bærer preg av godt vedlikehold. Her vil familier og barn i alle aldere trives!

Hovedhus:

Entrê //
Velkommen inn! Romslig entre der man har god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Her fra har man direkte inngang til stue og soverom. Vegger og tak er malt i lyse farger, fliser på gulv.

Stue //
Stuen er delikat malt i lyse farger, og har store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys og gir flott utsikt utover fjorden. Stuen fremstår som svært romslig, og man har god plass til sofagruppe, spisebord og øvrig møblement. Her har man mange innredningsmuligheter! I stuen har man også en sjarmerende peis som varmer godt på kalde høstdager. Stuen har tregulv og utgang gjennom dobbeltdører til solrik terrasse. I tilknytning til stuen er det en åpen kjøkken løsning.

Kjøkken //
Kjøkkenet har flislagt gulv og kirsebær farget kjøkkeninnredning fra IKEA med profilerte skapfronter. Tak og vegger er malt. Spotter under oppvaskbenk og i taket. Det er opplegg for komfyr, kjøleskap/frys og oppvaskmaskin. Avtrekksvifte med avkast til det fri. Fra kjøkkenet har man trapp opp til husets andre etasje.

Bad //
Delikat flislagt bad fra 2010 utstyrt med wc, vask over innredning, skapinnredning, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Det er avtrekksvifte i tak og luftespalte i dør. Badet fremstår som romslig og har vindu som slipper inn naturlig lys og luft.

Soverom //
Hovedhuset har 3 trivelige soverom, der hoved soverommet ligger i husetes første etasje og har vindu vendt ut mot fjorden. Her kan man våkne til lyden av bølgene fra havet! I husets andre etasje finner man ytterligere to soverom derav det største har god plass til dobbeltseng og vindu vendt mot terrasse og sjøen. Parkett på gulv i soverom 1.etage og det minste i 2.etage. For øvrig malte gulver i 2.etage. Vegger og tak er malt i lyse farger.

Anneks //
Eiendommen har anneks på ca 18 kvm med soverom og delikat flislagt bad pusset opp i 2010. Badet har innredning med servant, speilskap, dusjhjørne og egen varmtvannsbereder på 28 liter. Avtrekksvifte i vegg. Soverommet er malt i lyse delikate farger og har parkett på gulv. Soverommet har garderobeskap og god plass til dobbeltseng. Utenfor annekset har man en trivelig uteplass der man kan nyte morgenkaffen.

Terrasse, Garasje og parkering //
Ved hytten og annekset er det flere fine uteplasser der man kan nyte varme sommerdager. Hoved terrassen er belagt med skifer har god plass til sittegruppe, grill og øvrig møblement. Her har man solen fra tidlig morgen til siste stråle og utsikt over fjorden! På eiendommen finner man parkeringsplass med flere biloppstillingsplasser, samt frittliggende garasje som er perfekt til oppbevaring av redskap og annet utstyr. Det finnes også en frittliggende bod på eiendommen.


Parkering

Frittliggende garasje. Biloppstillingsplasser.


Adkomst

Fra Sandefjord sentrum, kjør Kilgata ta til høyre i rundkjøringen ved Shell. Følg Vesterøyveien ca. 8 km til Vøra Camping. Ta så til høyre inn Søndra Vøra. Eiendommen ligger i enden av blindvei, siste del av veien er avlåst med bom.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon (eventuelt din boligadresse) til den aktuelle visningsboligen.


Byggemåte

Hytta er oppført på ringmur av betong, steinblokker og leca under tilbygg. Bjelkelag med stubbloft mot krypkjeller, bindingsverksvegger kledd med liggende kledning på gavlvegg og tømmermannskledning i 1.etg. Det er saltak med shingel.

Anneks er oppført på ringmur, bjelkelag på/i lecakuler som er utført i 2009, bindingsverksvegger og saltak med shingel fra 2012. Det er eldre tømmermannskledning, men er modernisert innvendig i 2009.


Energimerking
G


Oppvarming

Hytta oppvarmes av ved og elektrisitet.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr SpareBank 1 forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.