× Søndre Vøra 35, Sandefjord

Hold meg oppdatert
Hold meg oppdatert om bud og få tilsendt utskriftsvennlig salgsoppgave på e-post.
Bilde
Bilde
Bilde

Søndre Vøra 35

Sandefjord

Prisantydning kr 15 950 000

Visning Ta kontakt for å avtale visning
Hytte
6 rom
4 soverom
99 m2

Vesterøya - Tiltalende vestvendt hytte med fantastiske solforhold og utsikt over fjorden. Strandlinje på ca. 200 meter. 

Sjarmerende hytte beliggende vestvendt med særdeles flott utsikt over Sandefjordsfjorden. Eiendommen har fantastiske solforhold, og holder solen fra tidlig morgen til sent utover sommerkvelden og går ned mellom 22 og 22:30 i juli. Stor selveiet tomt på 9490 kvm som gir følelsen av ro og privatliv. Eiendommen har hovedhus, anneks, flere uteplasser, svaberg med fine bade- og fiskemuligheter, privat brygge med båtplass, frittliggende bod, garasje og stor parkeringsplass med flere biloppstillingsplasser. Ca. 200 meter strandlinje. Kun 1,5 times kjøretur fra Oslo. Velkommen til Kvernberget!

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Vesterøya i Sandefjord, kun en kort kjøretur fra Sandefjord sentrum. Vesterøya er et sommerparadis og har fine badestrender ved Vøra og Langeby, der både store og små vil kunne nyte varme sommerdager. Man har også flere bademuligheter på svabergene rundt om i området. For den aktive finner man flere merkede turstier langs kysten. Folehavna ligger i gåavstand fra hytten og er en populær turdestinasjon der man lett kan ta seg frem, og nyte utsikten av åpent hav. Bryggen i Sandefjord sentrum yrer av liv på sommerhalvåret og her finner man uteliv og spisesteder. Her er det også en gjestebrygge om man velger å ta båten til byen. Sandefjord byr sommerstid på flere show, revyer, festivaler og kulturelle innslag. Sandefjord sentrum byr forøvrig på alt av servicetilbud.

Innhold:

FRITIDSBOLIG:
Innhold 1.etg.: Gang, bad/wc/vaskerom, soverom, kjøkken og stue.
Innhold 2.etg.: 2 soverom

Primærromareal 1. etg. 57 kvm: Gang, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og soverom.
Primærromareal 2. etg. 24 kvm: 2 soverom.

ANNEKS:
Byggeår 1950 BRA: 18 kvm
Innhold: Bad, gang og soverom.

FRITTLIGGENDE GARASJE:
Byggeår 1950 BRA: 14 kvm

Standard:

Velkommen til Søndre Vøra 35. Fantastisk fritidseiendom ved sjøen der man har sol fra tidlig morgen til siste stråle, og panoramautsikt utover Sandefjordsfjorden! Eiendommen har fin beliggenhet på vestsiden av Vesterøya, ca. 9 km fra Sandefjord sentrum og kun 1,5 time fra Oslo. Man er omringet av idylliske friluftsområder, svaberg og fine turstier. Eiendom på ca. 9490 kvm tomt der man virkelig kan trekke seg tilbake og nyte privatlivets fred og ro. Hytten ble påbygget i 2010 med nytt bad og to soverom i hovedhuset, samt nytt bad i annekset, holder generelt god standard og bærer preg av godt vedlikehold. Her vil familier og barn i alle aldere trives!

Hovedhus:

Entrê //
Velkommen inn! Romslig entre der man har god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Her fra har man direkte inngang til stue og soverom. Vegger og tak er malt i lyse farger, fliser på gulv.

Stue //
Stuen er delikat malt i lyse farger, og har store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys og gir flott utsikt utover fjorden. Stuen fremstår som svært romslig, og man har god plass til sofagruppe, spisebord og øvrig møblement. Her har man mange innredningsmuligheter! I stuen har man også en sjarmerende peis som varmer godt på kalde høstdager. Stuen har tregulv og utgang gjennom dobbeltdører til solrik terrasse. I tilknytning til stuen er det en åpen kjøkken løsning.

Kjøkken //
Kjøkkenet har flislagt gulv og kirsebær farget kjøkkeninnredning fra IKEA med profilerte skapfronter. Tak og vegger er malt. Spotter under oppvaskbenk og i taket. Det er opplegg for komfyr, kjøleskap/frys og oppvaskmaskin. Avtrekksvifte med avkast til det fri. Fra kjøkkenet har man trapp opp til husets andre etasje.

Bad //
Delikat flislagt bad fra 2010 utstyrt med wc, vask over innredning, skapinnredning, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Det er avtrekksvifte i tak og luftespalte i dør. Badet fremstår som romslig og har vindu som slipper inn naturlig lys og luft.

Soverom //
Hovedhuset har 3 trivelige soverom, der hoved soverommet ligger i husetes første etasje og har vindu vendt ut mot fjorden. Her kan man våkne til lyden av bølgene fra havet! I husets andre etasje finner man ytterligere to soverom derav det største har god plass til dobbeltseng og vindu vendt mot terrasse og sjøen. Parkett på gulv i soverom 1.etage og det minste i 2.etage. For øvrig malte gulver i 2.etage. Vegger og tak er malt i lyse farger.

Anneks //
Eiendommen har anneks på ca 18 kvm med soverom og delikat flislagt bad pusset opp i 2010. Badet har innredning med servant, speilskap, dusjhjørne og egen varmtvannsbereder på 28 liter. Avtrekksvifte i vegg. Soverommet er malt i lyse delikate farger og har parkett på gulv. Soverommet har garderobeskap og god plass til dobbeltseng. Utenfor annekset har man en trivelig uteplass der man kan nyte morgenkaffen.

Terrasse, Garasje og parkering //
Ved hytten og annekset er det flere fine uteplasser der man kan nyte varme sommerdager. Hoved terrassen er belagt med skifer har god plass til sittegruppe, grill og øvrig møblement. Her har man solen fra tidlig morgen til siste stråle og utsikt over fjorden! På eiendommen finner man parkeringsplass med flere biloppstillingsplasser, samt frittliggende garasje som er perfekt til oppbevaring av redskap og annet utstyr. Det finnes også en frittliggende bod på eiendommen.

Fyring/Oppvarming:

Hytta oppvarmes av ved og elektrisitet.

Adkomst:

Fra Sandefjord sentrum, kjør Kilgata ta til høyre i rundkjøringen ved Shell. Følg Vesterøyveien ca. 8 km til Vøra Camping. Ta så til høyre inn Søndra Vøra. Eiendommen ligger i enden av blindvei, siste del av veien er avlåst med bom.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon (eventuelt din boligadresse) til den aktuelle visningsboligen.

Parkering:

Frittliggende garasje. Biloppstillingsplasser.

Overtakelse:

Etter avtale

Byggemåte:

Hytta er oppført på ringmur av betong, steinblokker og leca under tilbygg. Bjelkelag med stubbloft mot krypkjeller, bindingsverksvegger kledd med liggende kledning på gavlvegg og tømmermannskledning i 1.etg. Det er saltak med shingel.

Anneks er oppført på ringmur, bjelkelag på/i lecakuler som er utført i 2009, bindingsverksvegger og saltak med shingel fra 2012. Det er eldre tømmermannskledning, men er modernisert innvendig i 2009.

Energimerking:

Energimerke G og oppvarmingskarakter RØD

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Utleie:

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Beskaffenhet:

Stor vestvendt eiet naturtomt på ca. 9490 kvm. Hytten ligger godt skjermet for vind og innsyn. Her finner man alltid en lun plass. Man har trivelig anneks med egen uteplass. Stor gruslagt parkeringsplass med frittliggende garasje og flere biloppstillingsplasser. Ved hovedhuset har man to terrasser med svært gode solforhold. Fine bademuligheter fra privat brygge og svabergene på eiendommen. Egen båtplass med dobbelt feste på bryggen. Gode fiskemuligheter fra eiendommens svaberg og flotte forhold for dykking langs Kvernberget.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:

LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende (210- LNF-område) Kommuneplan vedtatt 22.05.2014

Grønnstruktur - Nåværende (170 - Friområde) Kommuneplan vedtatt 22.05.2014

Hensyn friluftsliv - Kommuneplan vedtatt 22.05.2014

Flomfare - Kommuneplan vedtatt 22.05.2014

Byggegrense - kommuneplan vedatt 22.05.2014

Eiendommen er uregulert og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Kommuneplanen kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.

I gjeldende kommuneplan er det vist en hensynssone friluftsliv over deler av eiendommen. I kommuneplanen er det knyttet bestemmelser/retningslinjer til hensynssonene, se utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel.

Eiendommen ligger i 100-metersbeltet langs sjøen. I gjeldende kommuneplan er det egne bestemmelser for eiendommer i 100-metersbeltet som kan medføre restiksjoner i forhold til fremtidige tiltak på eiendommen, Jf. PBL §1-8.

I gjeldende kommuneplan er det vist hensynssone flomfare over deler av eiendommen. I kommuneplan er det knyttet bestemmelser/retningslinjer til hensynssone, se utfyllende bestemmelser til kommuneplans arealdel.

Prisdetaljer

Prisantydning kr 15 950 000

Omkostninger

Kjøper betaler følgende omkostninger:

Dokumentavgift av kjøpesum: 2,5%
TInglysning av skjøte: kr 525,-
Tinglysning av ett pantedokument: kr 525,-
Innhenting av sluttattest: kr 249,-

Totalt v/prisantydning: Kr 501 299,-
Dersom det skal tinglyses flere pantedokumenter, vil dette koste kr 731,- pr. stk.

Fakta

Kommunenr 0710
Gårdsnr 104
Bruksnr 192
Meglers referanse 21818115
FINN-kode 122275976
EM1-kode 1082695
Sist endret 18.09.2018
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Nøkkelinfo

Prisantydningkr 15 950 000
Primærrom99 m2
Bruttoareal105 m2
Bruksareal99 m2
Tomt 9 490 m2  eiet
BoligtypeHytte
EierformEier (Selveier)
Rom6
Soverom4
Postnummer 3234 Sandefjord
Byggeår1929
Energimerking
G

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bli oppdatert og
bestill salgsoppgave for Søndre Vøra 35, Sandefjord

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjon

* Du må godkjenne vilkårene for bruk

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne sende deg salgsoppgaven som du ber om.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post og telefonnummer.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

I tillegg kan du velge å gi oss ditt samtykke til andre behandlingsformål:
- Jeg ønsker å bli kontaktet av megler ved for eksempel endringer i salgsoppgave, informasjon om visning og budgivning.
- Jeg ønsker informasjon om lignende eiendommer for salg.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk Vil du vite mer om eiendommen?

Lurer du på noe om Søndre Vøra 35?

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?

Lånekalkulator

-- kr

Lånekostnad per måned

--
--

Lånebeløp kr --


Vil du se flere av våre eiendommer?