Solgt

Storøyaveien 100 - Sandefjord

Prisantydning kr 12 900 000

Hytte
4 rom
2 soverom
129 m2

Sandefjord

Storøya - Fantastisk flott eiendom i sydenden av Granholmsundet med ca 200m grense til sjøen. Eget bryggeanlegg - sen kveldssol - lun beliggenhet

Eiendommen har en fantastisk beliggenhet i sydenden av Granholmsundet med ca. 200m grense til sjøen. Lun fin båthavn og sen kveldssol. Her kan man virkelig nyte sommerdagene!

Innhold

1.etg.: Vindfang, vaskerom, hall/trapperom, 3 boder, bad/wc, kjøkken og stue.
2.etg.: Loftstue, 2 soverom, bad/wc og 2 boder.
Frittliggende bod ved innkjørsel.
Enkel bod nede ved sjøen

Primærromareal 1.etg. 79 kvm: Vindfang, vaskerom, hall/trapperom, bad/wc, stue og kjøkken.

Primærromareal 2.etg. 50 kvm: Loftstue, 2 soverom og bad/wc.

Vil du vite mer om hytta?

Tore Solberg

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om Tore Solberg

Eva Kirstine Mathisen

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om Eva Kirstine Mathisen

Vil du se flere av våre eiendommer?

Storøyaveien 100 - Sandefjord

Sandefjord

Eiendommen har en fantastisk beliggenhet med ca. 200m grense ned til sjøen. Lunt plassert bryggeanlegg, flott utsikt utover sjøen og sen kveldssol. God avstand til omkringliggende hytter og en bygningsmasse som gjør det mulig å bruke eiendommen gjennom hele året.
Eiendommen er faktisk en av ytterst få strandeiendommer i Sandefjordsfjorden som har kombinasjon kveldssol og lun båthavn.
Eiendommen ligger i sydenden av Granholmsundet - som ligger midt i Sandefjordsfjorden. Det er ca. 8 km inn til sentrum av Sandefjord, eller man kan ta båten rett inn til brygga i sentrum.

Sandefjord by har mye å by på innen restauranter og cafeèr, og om sommeren er det et yrende liv på brygga. På bryggen finner man resturanter som Skeie og Brødrene Berggren med sin mye omtalte fiskeforretning.Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Storøyaveien 100, 3231 Sandefjord

Prisantydning

kr 12 900 000 Lånekalkulator

P-rom

ca. 129 m2

Bruttoareal

ca. 178 m2

Bruksareal

ca. 163 m2

Antall rom

4

Antall soverom

2

Tomteareal

ca. 3 245 m2  eiet

Boligtype

Hytte

Eierform

Eier (Selveier)

Byggeår

1986


Kommunenr

0710

Gårdsnr

127

Bruksnr

99

Meglers referanse

21818189


FINN-kode


Annonsen er sist endret

02.09.2018Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 12 900 000

Omkostninger

Kjøper betaler følgende omkostninger:

Dokumentavgift av kjøpesum: 2,5%
TInglysning av skjøte: kr 525,-
Tinglysning av ett pantedokument: kr 525,-
Innhenting av sluttattest: kr 206,-

Totalt v/prisantydning: Kr 301.256,-
Dersom det skal tinglyses flere pantedokumenter, vil dette koste kr 731,- pr. stk.


Informasjon om hytta Toggle informasjon om hytta

Innhold

1.etg.: Vindfang, vaskerom, hall/trapperom, 3 boder, bad/wc, kjøkken og stue.
2.etg.: Loftstue, 2 soverom, bad/wc og 2 boder.
Frittliggende bod ved innkjørsel.
Enkel bod nede ved sjøen

Primærromareal 1.etg. 79 kvm: Vindfang, vaskerom, hall/trapperom, bad/wc, stue og kjøkken.

Primærromareal 2.etg. 50 kvm: Loftstue, 2 soverom og bad/wc.


Standard

Eiendommen holder gjennomgående en meget god standard og er tilpasset bruk hele året. Hytta ble opprinnelig bygget i 1986, og tilbygget i 1993. Baderommene er fra år 2000.

Det ble i 1993 tilknyttet en stor bod med utvendig adkomst gjennomgående fra begge sider. Boden er stor og praktisk til lagring. Det er åpning med leddporter i begge ender, og man vil dermed kunne kjøre gjennom dersom man skal sjøsette båt el.

Begge badene er innredet med wc og servant med innredning. Det er badekar i badet i første etasje, og dusjhjørne på badet i andre etasje.

Det er balkong ut fra stuen til andre i etasje mot nord, og ut fra badet tilknyttet hovedsoverommet mot syd.
Man vil enkelt kunne gjøre om deler av loftstuen eller en av bodene i 2. etasje til et ekstra soverom. Et slik tiltak vil medføre fasadeendring, som er søknadspliktig i kommunen.


Parkering

Gode parkeringsmuligheter på eiendommen. Bilvei helt frem.

Veien på Storøya brøytes normal ikke om vinteren, men dersom ny eier ønsker å benytte eiendommen gjennom hele året vil man enkelt kunne bestille brøyting av de lokale brøytemannskapene i området.


Adkomst

Ta av E-18 ved Sandefjord, og følg Sandefjordsveien sørover i retning Park Hotell - fortsett videre på riksvei 303. Kjør forbi avkjøringen til Granholmen Camping - etter ca 300m går Storøyaveien inn til venstre, følg også skilt mot ridesenter. Kjør opp bakken til høyre etter ridesentret, og følg veien frem til bommen over til storøya. Bommen åpnes via bombrikke eller eiers mobiltelefon. Etter bommen kjører man opp bakken, holder til venstre i de tre første veidelene. Så deretter høyre, og så venstre. Denne veien ender på eiendommen.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon (eventuelt din boligadresse) til den aktuelle visningsboligen. Det vil også bli skiltet med visningsskilter fra EiendomsMegler1 til annonserte visninger. Velkommen!


Energimerking

Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Jfr. energimerkeforskriften for bygninger §5.


Oppvarming

Luft til luft varmepumpe i begge etasjer.

Peis med innsats i stuen.

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på gulv i kjøkken og på begge bad.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr SpareBank 1 forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.