Inaktiv

Bustangen 24 - Tjøme

Prisantydning kr 30 000 000

Hytte
9 rom
5 soverom
216 m2

Tjøme

Tjøme - Praktfull fritidseiendom med panoramautsikt mot Mågerø og Årøysundet Egen brygge og strandlinje på ca. 450 m.

En av Tjømes flotteste eiendommer er til salgs. Fritidseiendom med idyllisk beliggenhet og panoramautsikt mot Årøysund og Mågerø. Over 60 mål tomt med hageanlegg, svaberg, sandstrender og egen brygge med plass til flere båter. Flotte badeforhold. Sjøutsikt mot både øst og vest. Værbeskyttet beliggenhet med sol fra tidlig morgen til sen kveld. Turstier i egen skog. Stor og sjarmerende bygningsmasse med mange bruksmuligheter og plass til hele storfamilien. Her ligger alt til rette for fantastiske sommerdager med familie og venner.

Innhold

HOVEDHUS:
Innhold 1.etg.: Vindfang, hall m/trapp, kjøkken, wc, bad, soverom, spisestue og 2 stuer.
Innhold 2.etg.: Gang m/ trapp, alkove, gang, alkove, kott, bad og 4 soverom.

Primærromareal 1. etg. 117 kvm: Hall m/trapp, kjøkken, spisestue, stue 1, stue 2, bad, vindfang, soverom og wc.
Primærromareal 2.etg. 73 kvm: Gang m/trapp, alkove, bad, alkove og 4 soverom.

BRYGGERHUS:
Byggeår: 1790 BRA: 74 kvm.

LÅVE:
Byggeår: 1850 BRA: 209 kvm
Låven ble restaurert i 2016-2017

Bilder

Se alle bildene av hytta

Se alle bildene av hytta

Beliggenhet

Se kart og informasjon om nærmiljø

Les om beliggenhet

Salgsoppgave

Bestill komplett salgsoppgave

Bestill komplett salgsoppgave

Vil du vite mer om hytta?

Tore Solberg

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om Tore Solberg

Eva Kirstine Mathisen

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om Eva Kirstine Mathisen

Vil du se flere av våre eiendommer?

Bustangen 24 - Tjøme

Tjøme

Eiendommen har en meget idyllisk beliggenhet på Bustangen med panoramautsikt mot Mågerø og Årøysundet, i et av Vestfolds mest ettertraktede områder - vakre Tjøme.
Tjøme er et ferieparadis og selve svaret på norsk sommeridyll med nydelig skjærgårdsnatur, fjorden, båtliv, bading og soling. Her finner man en unik mulighet for å skape gode sommerminner som varer livet ut.

Med båten i egen brygge er det kun en kort tur til Kjøpmannskjær og Hvasser hvor det yrer av liv om sommeren. Her finner man bl.a 3 restauranter og dagligvareforretning.
Færder Nasjonalpark kan gi flotte naturopplevelser i et av landets viktigste områder for kystnært friluftsliv.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Bustangen 24, 3145 Tjøme

Prisantydning

kr 30 000 000 Lånekalkulator

P-rom

ca. 216 m2

Bruttoareal

ca. 505 m2

Bruksareal

ca. 473 m2

Antall rom

9

Antall soverom

5

Tomteareal

ca. 60 000 m2  eiet

Boligtype

Hytte

Eierform

Eier (Selveier)

Byggeår

1844

Energimerking

G

Kommunenr

0729

Gårdsnr

211

Bruksnr

5

Meglers referanse

21818066


FINN-kode


Annonsen er sist endret

20.09.2018Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 30 000 000

Omkostninger

Kjøper betaler følgende omkostninger:

Dokumentavgift av kjøpesum: 2,5%
TInglysning av skjøte: kr 525,-
Tinglysning av ett pantedokument: kr 525,-
Innhenting av sluttattest: kr 249,-

Totalt v/prisantydning: Kr 751 299,-
Dersom det skal tinglyses flere pantedokumenter, vil dette koste kr 731,- pr. stk.


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. kr 3 899,-


Informasjon om hytta Toggle informasjon om hytta

Arealinformasjon

1.etg. 303 kvm. - 2.etg. 170 kvm.


Innhold

HOVEDHUS:
Innhold 1.etg.: Vindfang, hall m/trapp, kjøkken, wc, bad, soverom, spisestue og 2 stuer.
Innhold 2.etg.: Gang m/ trapp, alkove, gang, alkove, kott, bad og 4 soverom.

Primærromareal 1. etg. 117 kvm: Hall m/trapp, kjøkken, spisestue, stue 1, stue 2, bad, vindfang, soverom og wc.
Primærromareal 2.etg. 73 kvm: Gang m/trapp, alkove, bad, alkove og 4 soverom.

BRYGGERHUS:
Byggeår: 1790 BRA: 74 kvm.

LÅVE:
Byggeår: 1850 BRA: 209 kvm
Låven ble restaurert i 2016-2017


Standard

Boligen har hovedsakelig malte overflater på veggene. Det er malte tregulv, belegg og parkett i finstue. Det er trukket strietak, malte takplater og panel i takene. Det er stukkaturer i taket i stuene.
Alle stuene har utsikt mot fjorden. Utgang fra "mellom stuen" til overbygget terrasse.
Eldre malt kjøkkeninnredning med slett front. Komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger.
Badet i 1.etg. har gulvflis, veggflis i brysninghøyde og malte plater over og malte takplater. Badet er utstyrt med innebygget badekar og vask. Separat toalettrom. Badet i 2.etg. har gulvbelegg, malte veggplater og malte takplater. Det er utslagsvask og håndvask.
Lyse luftige soverom med godt med oppbevaringsplass.


Parkering

Biloppstillingsplasser på egen grunn.


Adkomst

Fra Tønsberg kjører man mot Tjøme. Når man kommer fra Nøtterøy over Vrengenbrua tar man 1. vei til venstre inn Østveien. Følg veien forbi båthavna på venstre side og ta til venstre inn Bustangen noen meter lenger ned i veien.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon (eventuelt din boligadresse) til den aktuelle visningsboligen.


Byggemåte

HOVEDHUS:
Boligen er oppført med betonggulv i deler av krypkjeller, ringmur av betong og steinblokker, etasjeskillere av bjelkelag, tømmervegger med tømmermannskledning og åstak med teglstein.

BRYGGERHUS:
Bryggerhus er oppført på ringmur av betong og steinblokker, etajseskillere av bjelkelag, laftet tømmervegger og bindingsverk i boddel og ås tak med teglstein. Det er koblede vinduer som er utbedret og malt i senere tid.

LÅVE:
Låve er oppført på steinblokker, bjelkelag, reisverksvegger og saltak av åstak. Låven ble total restaurert i 2016-2017 (etter antikvariske prinsipper). Dette omfattet bl.a. utbedring av grunnmur, reisverk, tak, vegger og vedlikehold av vinduer.


Energimerking
G


Oppvarming

Boligen oppvarmes av ved og elektrisitet.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr SpareBank 1 forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.