Annet/Fritid
7 rom
4 soverom
109 m2

Lahelle

Fantastisk fritidseiendom som ligger helt i vannkanten med utsikt utover sjøen så lang øyet kan se, egen brygge.

Eiendommen har en flott beliggenhet med egen strandlinje/brygger og flotte uteplasser som er perfekt for
grilling på varme sommerdager eller sosiale sammenkomster. Selve hytta holder en meget høy standard. Her har man også en praktfull utsikt ut over Lahellefjorden og det yrende båtlivet. Båtveien er heller ikke lang til Tønsberg brygge. For de aller minste er dette et lite paradis med egen brygge og bademuligheter. På bryggen er det plass for flere båter og er et glimrende utgangspunkt for vannsportaktiviteter. Med båten kan man nå fjordens praktfulle holmer og skjær, eller kanskje ta båten inn til Sandefjord eller Tønsberg brygge.

Innhold

Innhold 1 etasje: Gang som er flislagt med skifer med varmekabler , wc åpen stue kjøkken løsning med et fantastisk ill sted mitt i rommet, soverom og en bod.
Under etasje: Lang flislagt skifer gang med varmekabler, 3 soverom som alle er fliselagt med varmekabler, verandadører ut fra hoved soverommet mot havet. Badet/vaskerom er fliselagt med varmekabler. Det er 2 boder på dette planet. Eget bod ut på fremsiden.

Vil du vite mer om eiendommen?

Daniel Kamås Shahabi

Eiendomsmeglerfullmektig

Les mer om Daniel Kamås Shahabi
Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Lahelleveien 71 - Lahelle

SANDEFJORD

Dette er eiendommen for deg som ønsker en unik beliggenhet, egen strandlinje og brygge. Denne eiendommen ligger fantastisk til der man virkelig møter havet og hva det har å by på. Eiendommen har gode solforhold med sol til ca kl 21:00 midtsommer, ligger også fantastisk i le for nordavinden og sørvest.

Fritidseiendommen ligger på populære Lahelle, i et stille etablert og særdeles barnevennlig strøk tilbaketrukket fra hovedveien. Lahelle er kjent for flotte turområder samt koselige smågater med sørlandsidyll. Det er kort vei til Gøif idrettsanlegg med fotballbaner m.m., og flotte tur- og rekreasjonsområdet. Her har man tilgang til det meste i en aktiv hverdag. Flere dagligvareforretninger på vei til eiendommen fra sentrum hvor man kan gjøre innkjøp av dagligvarer. Lahelle, finnes også flere mindre badeplasser samt småbåthavn, bl.a. ved Lahelle Båtforening. Her arrangeres det bl.a. en populær, årlig St.hansfeiring for folk som bor i området. Det er en nydelig sandstrand rett ved eiendommen.

Sandefjord er kjent for sine øyer som strekker seg ut i fjorden. En meget spennende kyststi går utover Østerøya og det finnes utallige stier med flotte tur- og treningsmuligheter, bade- og fiskeplasser.

Sandefjord by har mye å by på innen restauranter og cafeèr, og om sommeren er det et yrende liv på brygga. På bryggen finner man restauranter som Skeie og Brødrene Berggren med sin flotte fiskeforretning.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Lahelleveien 71, 3218 SANDEFJORD

Prisantydning

kr 18 000 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 501 420


Totalpris

kr 18 501 420


P-rom

ca. 109 m2

Bruksareal

ca. 118 m2

Antall rom

7

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 724 m2  eiet

Boligtype

Annet/Fritid

Eierform

Eiet

Etasje

2

Byggeår

2000

Renovert

1997

Energimerking

D

Kommunenr

3804

Gårdsnr

83

Bruksnr

164

Meglers referanse

7018200126


FINN-kode


Annonsen er sist endret

30.06.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 18 000 000

Omkostninger

kr 501 420

Totalpris

kr 18 501 420

Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 450 000,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 585,- (540,-)
Tinglysning av pantedok.: kr 585,- (540,-)
Attestgebyr: kr 250,-

Sum omkostninger ved oppnådd prisantydning: kr 451 420,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Gebyr oppgitt i parentes gjelder ved elektronisk tinglysing.

Boligkjøperforsikring kr 7 400 – 10 200 (valgfritt tillegg) Leilighet
Boligkjøperforsikring kr 11 500 – 14 300 (valgfritt tillegg) Bolig


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 6344,00,-


Informasjon om eiendommen Toggle informasjon om eiendommen

Tomt

Det er en selveier tomt på 724 m² som er inn-gjerdet med egen oppkjørsel , fint opparbeidet gressplen store skifer plantinger og forøvrig naturtomt. Sol fra morgen til ca kl 21:00, usjenerte uteplasser fin opparbeidet uteområder. Bryggeanlegg med fantastiske bademuligheter.


Arealbeskrivelse

Bruksareal:
1. etasje: 118 kvm Hytta går over to plan
Primærrom:
1. etasje: 109 kvm Hytta går over to plan
Hall m/trapp, stue/kjøkken, gang, bad/vaskerom/
wc, wc, 4 soverom
Sekundærrom:
1. etasje: 0 kvm Sekundærrom


Innhold

Innhold 1 etasje: Gang som er flislagt med skifer med varmekabler , wc åpen stue kjøkken løsning med et fantastisk ill sted mitt i rommet, soverom og en bod.
Under etasje: Lang flislagt skifer gang med varmekabler, 3 soverom som alle er fliselagt med varmekabler, verandadører ut fra hoved soverommet mot havet. Badet/vaskerom er fliselagt med varmekabler. Det er 2 boder på dette planet. Eget bod ut på fremsiden.


Standard

Særdeles tiltalende eiendom som gjennomgående holder en meget høy standard. Lys delikat stue med åpen planløsning til kjøkkenet. Lekkert kjøkken med slette fronter og granitt benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp frityrkoker/ grill og gassbluss. Midt i er det en fantastisk peis/ill sted som grenser av rommet. Denne er murt opp av naturstein og skifer, absolutt et samlingspunkt på sene sommerkvelder. Stuen har malte overflater med høy takhøyde som gjør stuen ekstremt luftig. Utgang fra stue og kjøkken til stor skifer platting med havet som nærmeste nabo. Gangen mellom soverommene er flislagt med skifer og soverommene på det nederste nivået er alle flislagt med varme i gulv. Badet med toalett, badekar og vask over innredning samt vaskemaskin og eget gjestetoalett.


Parkering

Parkering på egen grunn.


Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.


Byggemåte

se vedlagt tilstandsrapport


Energimerking
D

Denne bolig er energimerket. På en skala fra A til G, der A er best, har denne bolig oppnådd (en normalbolig vil gjerne ligge i området C-F). Kopi av energiattest kan fås ved henvendelse til megler.


Oppvarming

Elektrisk oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.


Regulering

Eiendommen ligger i 100-metersbeltet langs sjøen. I gjeldende kommuneplan er det egne bestemmelser og byggegrenser for eiendommer i 100-metersbeltet som kan medføre restriksjoner av
fremtidige tiltak på eiendommen, jf. pbl. § 1-8. Det er varslet igangsetting av reguleringsarbeid for Høgenhall (området rundt Østerøya idrettspark). Den aktuelle eiendimmen inngår i planområdet. Planområdet er på ca. 460 daa. Hensikten
med planarbeidet er å legge til rette for fremtidig boligutbygging. Planarbeidet skal blant annet avklare byggepotensialet og vesentlige arealkonflikter, kartlegge og sikre grønnstruktur, utrede
alternative atkomstløsninger og eventuelle tiltak på eksisterende infrastruktur, samt vurdere behovet for å sette av areal til skole- og barnehage. Den aktuelle eiendommen kan bli berørt av
denne utbyggingen gjennom økt trafikk. I hvilken grad eiendommen vil bli berørt avhenger av hvilken atkomst til området som velges.
I gjeldende kommuneplan er det vist en hensynssone flomfare/springflo over deler av eiendommen. I kommuneplan er det knyttet bestemmelser/retningslinjer til hensynssonene, se utfyllende
bestemmelser til kommuneplanens arealdel. Det tas forbehold om feil og mangler.


Andre relevante opplysninger

Selger opplyser om at det kan forekomme litt dårlig trekk i peis.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring meglet frem av Söderberg & Partners. Dersom handelen gjelder småbruk er boligselgerforsikring begrenset til å gjelde kun bolig/ kårbolig/ våningshus med tilhørende garasje. Øvrige bygninger eller eiendommen for øvrig omfattes ikke av forsikringen. Forsikringen gjelder fra budaksept, maksimalt 12 mnd før overtagelse. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen.

Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.soderbergpartners.no. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. Forsikringen dekker ikke krav knyttet til rengjøring/rydding av eiendommen, eller tilbehør som skal medfølge. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skjeggkre. Krav/erstatning under kr. 5.000,- dekkes ikke av forsikringen. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?