Trollhaugveien 104 - Andebu / Askjemvannet

Prisantydning kr 1 290 000

Totalpris kr 1 324 420  (Se utregning)
Annet/Fritid
2 soverom
49 m2

Andebu / Askjemvannet

Meget pen og tiltalende hytte ved Askjemvannet. Rolige og naturskjønne omgivelser. Fin utsikt!

Velkommen til Trollhaugveien 104.
Koselig fritidseiendom i naturskjønne og usjenerte omgivelser med nydelig utsikt. Tomten er for det meste naturtomt og har flere
hyggelige uteplasser. Her er du helt usjenert med gode turmuligheter rett utenfor døren, samt gangavstand
til vakre Askjemvannet med gode bade - og fiskemuligheter. Har du lenge drømt om et feriested i vakre
omgivelser - da er dette hytta for deg!
Eier av hytta har rett til å båtfeste, bruke stranda og fiske i Askjemvannet.
Velkommen til en hyggelig visning.

Innhold

Hytten er romslig og innholdsrik. Den har åpne løsninger i stue og fantastiske sol- og utsiktsforhold. Store solrike terrassearealer på begge sider av hytta. Arealeffektiv og praktisk planløsning og er innredet med vindfang, stue, kjøkken, toalettrom, vaskerom/baderom og to soverom.

Vil du vite mer om eiendommen?

Les mer om Elisabeth Øritsland Osvoll

Vil du vite mer om eiendommen?

Elisabeth Øritsland Osvoll

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Trollhaugveien 104 - Andebu / Askjemvannet

ANDEBU

Koselig hytte beliggende meget usjenert i et rolig og idyllisk område, med flott utsikt over nydelig norsk natur.

Hytta ligger på vestsiden av vannet med hyggelig gangavstand til badestrand og friareal.
Usjenert beliggenhet på en liten høyde i terrenget.
Tomten er pent opparbeidet med solrike uteplasser og terreng som byr på lek og moro for både store og små.


Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Trollhaugveien 104, 3158 ANDEBU

Prisantydning

kr 1 290 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 34 420


Totalpris

kr 1 324 420


P-rom

ca. 49 m2

Bruttoareal

ca. 53 m2

Bruksareal

ca. 49 m2

Antall soverom

2

Tomteareal

ca. 800 m2 

Boligtype

Annet/Fritid

Eierform

Eiet

Byggeår

1969

Energimerking

G

Kommunenr

3804

Gårdsnr

219

Bruksnr

1

Meglers referanse

7018200181


FINN-kode


Annonsen er sist endret

23.09.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 1 290 000

Omkostninger

kr 34 420

Totalpris

kr 1 324 420

Omkostninger

Dok.avg. til staten: kr 32 250,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 585,- (540,-)
Tinglysning av pantedok.: kr 585,- (540,-)
Adm.kost. overdragelse av feste: kr 750,-
Attestgebyr: kr 250,-

Sum omkostninger: kr 34 420,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Beløp oppgitt i parentes gjelder ved elektronisk tinglysing.

Boligkjøperforsikring kr 11 500 – 14 300 (valgfritt tillegg)


Informasjon om eiendommen Toggle informasjon om eiendommen

Tomt

Usjenert beliggende hytte i et flott turområde. Kort avstand til Askjemvannet hvor du kan både bade og fiske. Tomten er pent opparbeidet med solrike uteplasser og terreng som byr på lek og moro for både store og små. Det meste av tomten er naturtomt. Fine turmuligheter både sommer og vinter samt nærhet til vannet.


Innhold

Hytten er romslig og innholdsrik. Den har åpne løsninger i stue og fantastiske sol- og utsiktsforhold. Store solrike terrassearealer på begge sider av hytta. Arealeffektiv og praktisk planløsning og er innredet med vindfang, stue, kjøkken, toalettrom, vaskerom/baderom og to soverom.


Standard

Meget flott hytte med god standard og nydelig utsikt!

Hytta fremstår med lyse moderne farger og har en meget god planløsning. Det er gjennomgående malte panel på vegger og tak. Lakkerte tregulv.

Kjøkkeninnredning med malte skapskrog og fronter. Heltre benkeplate.

Separat toalettrom med snurredass.

Vaskerom/baderom med lakerte og malte tregulv, og malt panel på vegger. Rommet er innredet med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin.

VVS: Er borrevann, med trykkant og varmtvannsbereder montert i isolert rom, bak toalettrom. Vannrør i kobber og avløpsrør i plast.

Nymalt tretrapp fra parkering og opp til hytta.

Nye vinduer i 2011. Hytta selges med hvitevarer og det meste av innbo.


Parkering

Parkering på grunneiers tomt ved siden av hytta.


Adkomst

Fra Andebu:
Følg Kodalveien i sydgående retning. Etter ca. 2 km står det skiltet til Askjemvannet. Etter ca. 600 m deler veien seg i et Y- kryss. Hold til venstre opp bakke og kjør rett frem. Hytta ligger på venstre hånd.
Det vil bli skiltet ved felles visninger.


Byggemåte

Hytta er oppført i tre på pillarer fundamentert på fjell. Tak er tekket med shingel.


Energimerking
G

Denne bolig er energimerket. På en skala fra A til G, der A er best, har denne bolig oppnådd (en normalbolig vil gjerne ligge i området C-F). Kopi av energiattest kan fås ved henvendelse til megler.


Oppvarming

Vedovn i stuen, ellers elektrisk oppvarming


Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til
Fritidsbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (24.9.2019)
Krav om felles planlegging Kommuneplan (24.9.2019)Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men fylt ut egenerklæringsskjema som kjøper må sørge for å sette seg inn i før budgivning.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?