Tangenodden 32 - SANDEFJORD

Prisantydning kr 8 000 000

Totalpris kr 8 201 420  (Se utregning)
Annet/Fritid
7 rom
3 soverom
110 m2

SANDEFJORD

Fritidseiendom med fantastisk utsikt over innseilingen til Sandefjord . Sol fra soloppgang til solnedgang kl 22:30.

Hytte med flott og attraktiv beliggenhet på Tangenodden i Sandefjord-vesterøya. Meget gode solforhold, usjenert og fantastisk utsikt over innseilingen til Sandefjord og Korsvika. Selve Tangen området er paradis for barn, da det ligger flotte sandstrender rett ved eiendommen, gressletter, stupebrett og svaberg. Stedet er også kjent for vakker natur og kyststien leder deg ut til Vesterøyas flotte naturperler.

Innhold

Hytta holder en normal standard. Lys koselig stue med åpen planløsning til kjøkkenet. Det er furugulv, panelt vegger og takessplater. Fra stue er det utgang til stor solrik terrasse.
Kjøkkeninnredning med slett front, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Vindfang, gang, bad, kjøkken, stue, 3 soverom, wc.
Tilkn. off. somervannverk. Tilkn. off. avløpsnett.

Vil du vite mer om eiendommen?

Daniel Kamås Shahabi

Eiendomsmeglerfullmektig

Les mer om Daniel Kamås Shahabi
Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Tangenodden 32 - SANDEFJORD

SANDEFJORD

Dette er eiendommen for deg som ønsker en unik beliggenhet. Tangen, som ligger mot Sandefjordsfjorden, er et av Sandefjords mest eksklusive områder med praktfulle strender. Her bor man med fjorden som nærmeste nabo og gode solforhold og utsikt over innseilingen til Sandefjord. Eiendommen har en flott beliggenhet med flotte uteplasser som er perfekt for
grilling på varme sommerdager eller sosiale sammenkomster. Her har man også en praktfull utsikt over det yrende båtlivet. For de aller minste er dette et lite paradis.
Med båten kan man nå fjordens praktfulle holmer og skjær, eller kanskje ta båten inn til sentrum for å handle?
Eiendommen ligger på Tangodden, slik at solen kan nytes allerede til morgenbadet og til sent på kveld. Stille og fredelig beliggenhet i blindvei.
Forøvrig er det lengre inn på Tangen flotte sandstrender, gressletter, stupebrett og svaberg, samt kyststien som leder deg ut til Vesterøyas flotte naturperler. Hva med en is på Langeby og Vøra, eller gå helt ut til Folehavna fort med en spennende historie fra krigens dager.

I nærområdet, ved Asnes, ligger det storkiosk med lange åpningstider og søndagsåpent. Sandefjords lufthavn, Torp, ligger ca 15-20 minutters kjøring unna med mange spennende destinasjoner i inn- og utland.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Tangenodden 32, 3234 SANDEFJORD

Prisantydning

kr 8 000 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 201 420


Totalpris

kr 8 201 420


P-rom

ca. 110 m2

Bruttoareal

ca. 108 m2

Bruksareal

ca. 108 m2

Antall rom

7

Antall soverom

3

Tomteareal

ca. 1 015 m2  eiet

Boligtype

Annet/Fritid

Eierform

Eiet

Byggeår

1966

Renovert

2004

Energimerking

F

Kommunenr

3804

Gårdsnr

109

Bruksnr

48

Meglers referanse

7018200177


FINN-kode


Annonsen er sist endret

02.07.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 8 000 000

Omkostninger

kr 201 420

Totalpris

kr 8 201 420

Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 200 000,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 585,- (540,-)
Tinglysning av pantedok.: kr 585,- (540,-)
Attestgebyr: kr 250,-

Sum omkostninger ved oppnådd prisantydning: kr 201 420,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Gebyr oppgitt i parentes gjelder ved elektronisk tinglysing.

Boligkjøperforsikring kr 7 400 – 10 200 (valgfritt tillegg) Leilighet
Boligkjøperforsikring kr 11 500 – 14 300 (valgfritt tillegg) Bolig


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 6225,00,-


Informasjon om eiendommen Toggle informasjon om eiendommen

Tomt

Det er selveiertomt på 1015,1 m² og to bil oppstillingsplasser ved vei og på baksiden på friareal. Fjell og naturtomt.


Arealbeskrivelse

Anneks
Primærrom:
1. etasje: 17 kvm Anneks
Byggeår: 2000

Fritidsbolig
Bruksareal:
1. etasje: 100 kvm
Primærrom:
1. etasje: 93 kvm Primærrom
Sekundærrom:
1. etasje: 7 kvm Store deler er ikke måleverdig, Lav
takhøyde.

Uthus
Bruksareal:
1. etasje: 8 kvm Byggeår: Ukjent


Innhold

Hytta holder en normal standard. Lys koselig stue med åpen planløsning til kjøkkenet. Det er furugulv, panelt vegger og takessplater. Fra stue er det utgang til stor solrik terrasse.
Kjøkkeninnredning med slett front, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Vindfang, gang, bad, kjøkken, stue, 3 soverom, wc.
Tilkn. off. somervannverk. Tilkn. off. avløpsnett.


Parkering

To bil oppstillingsplasser ved vei og på baksiden på friareal


Adkomst

Fra Sandefjord sentrum, kjør Kilgata, ta til høyre i rundkjøringen ved Shell mot Vesterøya. Kjør rett frem ett lite stykke, ta så til høyre inn Framnesveien. Følg denne rett frem et godt stykke videre inn på Veløyveien. Følg Veløyveien frem til Tangenbukta, ta så til høyre inn til Tangenodden.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon (eventuelt din boligadresse) til den aktuelle visningsboligen.


Byggemåte

Hytta er oppført med ringmur av betong og noe lettklinkerblokker, etasjeskiller med stubbeloft mot
krrypkjeller, reisverksvegger med tømmermannskledning og saltak med Decra taksteinsplater.


Energimerking
F


Oppvarming

Dersom det er rom som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.


Regulering

Grønnstruktur - Nåværende Kommuneplan (24.9.2019)
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (24.9.2019)
GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område?
PLANID Plannavn (vedtaksdato) Reguleringsformål
Ja
3804 20020010 Tangenodden (15.12.2005) Frittliggende småhusbebyggelse.

KOMMENTARFELT:
Eiendommen ligger i 100-metersbeltet langs sjøen. I gjeldende kommuneplan er det egne bestemmelser og byggegrenser for eiendommer i 100-metersbeltet som kan medføre restriksjoner av
fremtidige tiltak på eiendommen, jf. pbl. § 1-8.


Andre relevante opplysninger

Uthus ikke søkt om står utenfor eiendommen, brukes av selger.
Anneks: er godkjent til 10 kvm resterende omfattes ikke av godkjennelsen.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protector Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept. Er det mer enn 12 måneder til overtakelse, så gjelder forsikringen først fra overtakelse. Dersom det ikke blir avtalt overtakelsesdato samtidig med budaksept, så gjelder forsikringen først fra overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skadedyr/insekter, for eksempel skjeggkre/perlekre/sølvkre, veggdyr, pelsbiller, maur, borebiller og tilsvarende. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget.

Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?