Solgt

Strandskogen 46 - SANDEFJORD

Prisantydning kr 3 600 000

Annet/Fritid
7 rom
4 soverom
76 m2

SANDEFJORD

Sjarmerende hytte på Østerøya som ligger solrikt til, med sol til ca. kl. 20:00 midtsommer, ca 250 m fra vannet

Sjarmerende hytte på Østerøya, her har du gangavstand ned til badestrand ca 250 m. Hytta ligger usjenert til med gode solforhold. Her kan man nyte late sommerdager, naturen og svalbergene. Hytta ligger nord østvendt med noe utsikt over deler av Lahellefjorden.

Innhold


Vindfang, bad, stue/kjøkken, soverom,4 og
uthus
Tilknytning vann: Felles brønnvann på hyttefeltet.
Tilknytning avløp: Spillvann går i grunn og avløp til septiktank tømmer kommunen en årlig.

Vil du vite mer om eiendommen?

Daniel Kamås Shahabi

Eiendomsmeglerfullmektig

Les mer om Daniel Kamås Shahabi

Vil du se flere av våre eiendommer?

Strandskogen 46 - SANDEFJORD

SANDEFJORD

Hytta ligger meget solrikt til med sol fra tidlig morgen til ca. kl 20.00 midtsommers. Flott felles badestrand rett i nærheten.
Sandefjord er kjent for sine øyer som strekker seg ut i fjorden, der iblant Østerøya. Øya er bl.a. kjent for Yxenøy og Tønsberg tønne som har flott utsikt utover havet. Ellers er det sandstrender med flotte bademuligheter mot Mefjorden og Tønsbergsfjorden. Kyststien strekker seg helt fra innerst på øya til helt ytterst. Kort vei til Skjellvika med kiosk og meget barnevennlig.

Sandefjord by har mye å by på innen restauranter og cafeèr, og om sommeren er det et yrende liv på brygga. På bryggen finner man resturanter som Skeie og Brødrene Berggren med sin flotte fiskeforretning.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Strandskogen 46, 3237 SANDEFJORD

Prisantydning

kr 3 600 000 Lånekalkulator

P-rom

ca. 76 m2

Bruttoareal

ca. 84 m2

Bruksareal

ca. 79 m2

Antall rom

7

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 1 616 m2  eiet

Boligtype

Annet/Fritid

Eierform

Eiet

Etasje

1

Byggeår

1969

Renovert

1997

Energimerking

G

Kommunenr

3804

Gårdsnr

93

Bruksnr

40

Meglers referanse

7018200187


FINN-kode


Annonsen er sist endret

03.07.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 3 600 000

Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 90 000,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 585,- (540,-)
Tinglysning av pantedok.: kr 585,- (540,-)
Attestgebyr: kr 250,-

Sum omkostninger ved oppnådd prisantydning: kr 91 420,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Gebyr oppgitt i parentes gjelder ved elektronisk tinglysing.

Boligkjøperforsikring kr 7 400 – 10 200 (valgfritt tillegg) Leilighet
Boligkjøperforsikring kr 11 500 – 14 300 (valgfritt tillegg) Bolig


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 2238,00,-


Informasjon om eiendommen Toggle informasjon om eiendommen

Tomt

Solrik naturtomt beplantet med naturlig vegetasjon. Flotte terrasser rundt hytta hvor man kan nyte solen fra tidlig morgen til ca. kl 20:30 på sommeren. Det er ca. 250 meter i luftlinje til sjøen med flotte bademuligheter på Skjellvika badestrand. 1 616,3 m² Arealkilde: Eiendomsdata.no


Innhold


Vindfang, bad, stue/kjøkken, soverom,4 og
uthus
Tilknytning vann: Felles brønnvann på hyttefeltet.
Tilknytning avløp: Spillvann går i grunn og avløp til septiktank tømmer kommunen en årlig.


Parkering

Parkering på egen grunn


Adkomst

Fra Sandefjord sentrum, kjør Kilgata i rundkjøringen ved Shell ta til venstre inn Hegnaveien. Følg denne rett frem, ta så til høyre i rundkjøringen mot Østerøya. Følg veien et godt stykke utover forbi Skjellvika. Ta neste vei til venstre, Sundeskogen og følg veien innover. Ved veidele ta til høyre inn Strandskogen (bomvei).

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.


Byggemåte

Hytta er oppført på ringmur og pilarer av betong, etasjeskille med stubbeloft mot krypkjeller,
reisverksvegger og saltak med papp.


Energimerking
G


Oppvarming

Dersom det er rom i som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.


Regulering

3804 - Sandefjord kommune 93 40 0 0 Strandskogen 46, 3237 SANDEFJORD.
Fritidsbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (24.9.2019)
Syd for denne eiendommen:
Det er varslet regulering av et hytteområde på Strandskogen – GBNR 94/2 m.fl. Planen skal tilrettelegge for etablering av mellom 15 - 20 nye hyttetomter, samt veitekniske anlegg i
forbindelse med dette. Eksisterende turveier og noen store eiketrær i området søkes bevart og tilpasset planarbeidet.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring meglet frem av Söderberg & Partners. Dersom handelen gjelder småbruk er boligselgerforsikring begrenset til å gjelde kun bolig/ kårbolig/ våningshus med tilhørende garasje. Øvrige bygninger eller eiendommen for øvrig omfattes ikke av forsikringen. Forsikringen gjelder fra budaksept, maksimalt 12 mnd før overtagelse. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen.

Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.soderbergpartners.no. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. Forsikringen dekker ikke krav knyttet til rengjøring/rydding av eiendommen, eller tilbehør som skal medfølge. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skjeggkre. Krav/erstatning under kr. 5.000,- dekkes ikke av forsikringen. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?