Storøyaveien 141 - SANDEFJORD

Prisantydning kr 22 000 000

Totalpris kr 22 551 420  (Se utregning)
Annet/Fritid
7 rom
4 soverom
116 m2

SANDEFJORD

Hytte på Saltholmen med bilvei helt frem. Badebrygge og båthavn. Strandlinjer og sol fra tidlig morgen til ca. kl 22:30

En usedvanlig sjelden, vakker naturperle ytterst i Sandefjorsfjorden. Her har man alt man måtte ønske seg for en fantastisk sommer for store og små. Bilvei frem, egen badebrygge og felles båtbrygge. Hytta ligger fantastisk til i terrenget i tillegg til at du er helt usjenert. Sol fra tidlig morgen til ca 22:30 midtsommer.

Innhold

Hytta inneholder gang, hvit IKEA kjøkkeninnredning med slett front og integrert oppvaskmaskin, en fin stue med store vinduer som gjør at man har en fantastisk utsikt, wc, 3 soverom og en bod.
Anneks: Med romslig soverom med 4 sengeplasser og bod.

Vil du vite mer om eiendommen?

Daniel Kamås Shahabi

Eiendomsmeglerfullmektig

Les mer om Daniel Kamås Shahabi
Ønsker du å gi bud?

Vil du se flere av våre eiendommer?

Storøyaveien 141 - SANDEFJORD

SANDEFJORD

Eiendommen har en fantastisk beliggenhet ytterst i Sandefjordsfjorden, her er det bilvei helt frem. Saltholmen er en øy med bruforbindelse.
Det er etablert brygge/badeplass på utsiden mot innseilingen til Sandefjord og en brygge på innsiden i Spervikbukta. Hytta ligger usjenert til og lunt plassert for vær og vind, og det er flott utsikt utover sjøen i flere retninger og sen kveldssol. God avstand til omkringliggende hytter og en bygningsmasse som gjør det mulig å bruke eiendommen gjennom hele året. Eiendommen er faktisk en av ytterst få strandeiendommer i Sandefjordsfjorden som har kombinasjon kveldssol og lun båthavn. Det er ca. 8 km inn til sentrum av Sandefjord, eller man kan ta båten rett inn til brygga i sentrum. Sandefjord by har mye å by på innen restauranter og cafeèr, og om sommeren er det et yrende liv på brygga. På bryggen finner man resturanter som Skeie og Brødrene Berggren med sin mye omtalte fiskeforretning.

Vis alle

Nøkkelopplysninger Toggle alle seksjoner

Adresse

Storøyaveien 141, 3231 SANDEFJORD

Prisantydning

kr 22 000 000 Lånekalkulator

Omkostninger

kr 551 420


Totalpris

kr 22 551 420


P-rom

ca. 116 m2

Bruttoareal

ca. 128 m2

Bruksareal

ca. 120 m2

Antall rom

7

Antall soverom

4

Tomteareal

ca. 50 883 m2  eiet

Boligtype

Annet/Fritid

Eierform

Eiet

Etasje

1

Byggeår

1957

Renovert

2014

Energimerking

G

Kommunenr

3804

Gårdsnr

178

Bruksnr

21

Meglers referanse

7018200230


FINN-kode


Annonsen er sist endret

23.09.2020Prisinformasjon Toggle prisinformasjon

Prisantydning

kr 22 000 000

Omkostninger

kr 551 420

Totalpris

kr 22 551 420

Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 550 000,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 585,- (540,-)
Tinglysning av pantedok.: kr 585,- (540,-)
Attestgebyr: kr 250,-

Sum omkostninger ved oppnådd prisantydning: kr 551 420,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Gebyr oppgitt i parentes gjelder ved elektronisk tinglysing.

Boligkjøperforsikring kr 7 400 – 10 200 (valgfritt tillegg) Leilighet
Boligkjøperforsikring kr 11 500 – 14 300 (valgfritt tillegg) Bolig


Offentlige/kommunale avgifter

Pr. år kr. 1325,00,-


Informasjon om eiendommen Toggle informasjon om eiendommen

Tomt

Saltholmen er en øy med privat broforbindelse. Det er to hytter på øya som er utskilt med egne tomter på rundt to mål. Hytta som er til salgs har gnr. 178, bnr. 21 i Sandefjord kommune. Resten av Saltholmen er et sameie mellom de to hyttene. Sameiet har gnr. 178, bnr. 9 i Sandefjord kommune, hvorav en ideell andel 1/2 nå er til salgs. Sameiet er regulert gjennom en sameieavtale mellom de to hyttene. Dette er en unik eiendom med gressletter, fantastiske svaberg og flere strandlinjer. Øyas østside, mot Sandefjordsfjorden, består av rullesteiner og flotte svaberg. Her er det opparbeidet egen badeplass med badebrygge. Denne siden er et eldorado for store og små og har gamle krigsstillinger som ble laget under 2. verdenskrig. På vestsiden finner man en stor strand med båtbrygge inne i den lune Spervikbukta. Rundt hytta er det opparbeidet en stor og fin gressplen.


Arealbeskrivelse

Anneks
Bruksareal:
1. etasje: 20 kvm
Primærrom:
1. etasje: 17 kvm Soverom
Sekundærrom:
1. etasje: 6 kvm BOD

Fritidsbolig
Bruksareal:
1. etasje: 100 kvm
Primærrom:
1. etasje: 99 kvm Gang, kjøkken, stue, wc, 3 soverom
Sekundærrom:
1. etasje: 1 kvm Bod


Innhold

Hytta inneholder gang, hvit IKEA kjøkkeninnredning med slett front og integrert oppvaskmaskin, en fin stue med store vinduer som gjør at man har en fantastisk utsikt, wc, 3 soverom og en bod.
Anneks: Med romslig soverom med 4 sengeplasser og bod.


Standard

Denne eiendommen er så unik at den må oppleves ved et hyggelig besøk.
Hytta har en enkel standard, og fremstår som godt vedlikeholdt.
Vi anbefaler derfor interessenter til å avtale med megler for visning av ditt nye landsted.


Parkering

Stor parkering på egen tomt


Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.


Byggemåte

Hytta er oppført på punktfundamentert på fjell med betongblokker og noe steinblokker, bjelkelag med stubbeloft mot terreng, reisverksvegger med liggende kledning og pulttak med takplater.


Energimerking
G


Oppvarming

Dersom det er rom som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.


Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende Kommuneplan (24.9.2019)
KOMMENTARFELT:
Eiendommen er uregulert og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Kommuneplanen med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.
Vi er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter. Eiendommen ligger i 100 m belte.


Andre relevante opplysninger

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.
I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.Øvrig informasjon Toggle øvrig informasjon

Nyttig informasjon ved kjøp av bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås.

Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis.

Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler, eventuelt der det er tegnet boligselger-/boligkjøperforsikring, straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.


Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller andre som er interessert i eiendommen.

For å legge inn bud kan du benytte budskjema, elektronisk budgivning, skannet budskjema sendt på mail, eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform. Ta en prat med megler om hvordan du legger inn bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet. Det forekommer at fristene for å akseptere bud blir kortere etter hvert som det kommer inn nye bud. Det er budgiver som setter fristen for når et bud må være akseptert og denne fristen er absolutt. Det betyr at dersom selger velger å akseptere budet, må kjøper få beskjed om at budet er akseptert innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter å legge inn bud til tett opp mot en annen budgivers akseptfrist er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler eller at bud allerede er akseptert.

Husk å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt av megler og kan formidles til selger og andre interesserte.


Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring meglet frem av Söderberg & Partners. Dersom handelen gjelder småbruk er boligselgerforsikring begrenset til å gjelde kun bolig/ kårbolig/ våningshus med tilhørende garasje. Øvrige bygninger eller eiendommen for øvrig omfattes ikke av forsikringen. Forsikringen gjelder fra budaksept, maksimalt 12 mnd før overtagelse. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til 10.000.000,- kroner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen.

Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan hentes på www.soderbergpartners.no. Forsikringen dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. Forsikringen dekker ikke krav knyttet til rengjøring/rydding av eiendommen, eller tilbehør som skal medfølge. Forsikringen omfatter heller ikke en redusert boligverdi som skyldes skjeggkre. Krav/erstatning under kr. 5.000,- dekkes ikke av forsikringen. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales å reklamere umiddelbart/snarest mulig og senest innen 2 mndr. fra forholdet ble/burde vært oppdaget. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes.

Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring.
Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.


Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven.

Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.


Avtalebetingelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen selges i den stand og stilling som den er i ved besiktigelsen jfr. Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i lovens kapittel 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingslova blir med dette redusert for eventuelt mindre vesentlige skjulte feil og mangler. Ved salg til profesjonelle kjøpere gjelder ikke Avhendingslovens kapittel 3 med unntak av § 3-7 og 3-8.

Har kjøperen før avtalen ble inngått undersøkt eiendommen eller uten rimelig grunn latt være å følge en oppfordring fra selger/megler om å undersøke eiendommen, kan kjøperen etter avhendingsloven ikke gjøre gjeldende som mangel, noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dette betyr at kjøper ikke kan reklamere på forhold som han kunne ha oppdaget dersom kjøper hadde besiktiget eiendommen før bindende avtale ble inngått.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.


Hvitvaskingsreglene

I henhold til Lov av 1. juni 2018, nr. 23 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll.

Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å innhente og kontrollere opplysninger om begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør.

Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelige transaksjoner» til Økokrim.

Med «mistenkelig transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering.

Manglende mulighet for å gjennomføre kundetiltak kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.


Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.


Finansiering

EiendomsMegler 1 setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i SpareBank 1. Kontakt oss om dette.


Forsikring

Som kjøper av bolig gjennom EiendomsMegler 1 tilbyr Fremtind Forsikring spesielt gunstig forsikring. Din megler setter deg gjerne i forbindelse med en god forsikringsrådgiver.


Verdivurdering

Vi tilbyr verdivurdering av boligen din dersom du planlegger å selge. Verdivurdering er en beregning av eiendommens reelle markedsverdi, basert på solid erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet der du bor.


Dokumenter

Gjør deg kjent med salgsoppgaven før bud inngis da kjøp skjer i henhold til avtalebetingelser som fremgår i denne. Husk at du som kjøper har selvstendig undersøkelsesplikt.


Denne annonsen kan være mangelfull i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bud inngis oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket eller selger.

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?