Bilde
Bilde
Bilde

Alpinveien 147

Svarstad

Prisantydning kr 3 800 000

Visning Ta kontakt for å avtale visning
Hytte
9 rom
6 soverom
187 m2

Lardal/Svarstad Romslig men intim nyere hytte med 22 sengeplasser

Oppført i 2002/2003, med senere tilbygg og påbygg har hytta en sjelden kombinasjon av 22 sengeplasser, samtidig som den har klart å beholde den intime følelsen hvis man bare er to eller fire personer. Nøkkelen er egne avdelinger med plass til noen i hver, slik at er man hele storfamilien på besøk er det fortsatt mulig å trekke seg tilbake til egen del.

Beliggenhet

Hytta ligger i Svarstad i Lardal kommune. Beliggenheten er sentral med alle
Vestfoldbyene, samt Kongsberg, Skien, Drammen og Holmestrand innenfor en omkrets av 55 km. Østfoldbyene Moss og Fredrikstad ligger kun en kort kjøretur på henholdsvis ca. 1,5 og 2 timer unna Svarstad. Det er en drøy times kjøring med bil
fra Oslo. Svarstad sentrum har butikker, posthus, bibliotek, svømmehall og andre sentrumsfasiliteter. Hytta ligger solrikt til i et veletablert hyttefelt med kort vei til fylkesanlegget for langrenn, Borgen Skiarena. Her finnes både lysløype og snøproduksjonsanlegg som sikrer en tidlig start på skisesongen. Løypenettet ut fra Borgen er svært omfattende og korresponderer med skiløyper fra Skrim/Omholtfjell, Videaseter og Breivann området. Det er ca. 15 min kjøring til Skrim.
De øvrige årstidene har man også flotte turløyper man kan benytte seg av i nærområdet, samt sopp og bær terreng. Det er også mange fine fiskevann i nærområdet og Numedalslågen er å regne som en av landets beste lakseelver.
Høyt & Lavt aktitvitetspark ved Kjerra fossen ligger kun en kort biltur unna, og tilbyr mange spennende aktivitetstilbud.

Innhold:

1. etasje:
En dobbel inngangsdøre fører til hall med fliselagt gulv med varmekabler. Til høyre har man stue med kjøkkenkrok, med to soverom og bad i bakkant, og stor terrasse med boblebad i forkant. Dette holder fint hvis man kun er to eller fire på hytta. Hvis man har noen fler på besøk er det en egen avdeling til venstre for hallen, med to soverom, toalett og stort bad med badstue.

Loft:
Hvis man er enda fler på hytta er det stue og soverom i loftsetasje med trapp fra hallen.

Underetasje:
Enda en avdeling om man trenger mer plass, med gang, bod, toalett, kjellerstue og bod (soverom).

Og har man ungdommer som vi være for seg selv, er det også en stor dobbeltgarasje, isolert med loftsstue

Standard:

Ny firmahytte?
Romslig flott hytte beliggende med utsyn over dalen, bør passe perfekt som firmahytte eller for den som ønsker å kunne være få på hytte noen ganger og mange andre ganger.

Bygningen og uteområdet rundt bærer preg av nitidig og planlagt arbeid, som er gjennomført med hjelp av fagfolk og med stor omtanke for helheten. Hytta oppleves som diskret og tilbaketrukket i bakken, men er i virkeligheten svært romslig.

Hall med fliselagt gulv og varmekabler, stue med heltre gulv, skråtak, hjørnepeis med innsats, utsikt mot Lågen og glassdør ut til terrasse. Flott utsikt og overbygget jaccuzi på terrassen.

Hjørne av stuen med kjøkken, med dobbel servant, avtrekksvifte over integrerte keramiske kokeplater. Integrert komfyr og kjøleskap.

2 soverom i bakkant av stue, med tregulv og skråtak. Mellom soverommene er det bad/wc med fliselagt gulv med varmekabler, fliselagte vegger og skråtak. Dusjhjørne, toalett, servant og håndklevarmer.

Vaskerom med adkomst fra hall, med fliselagt gulv med varmekabler og fliselagte vegger. Servant i innredning, vaskemaskin og tørketrommel.

Utgang fra vaskerommet til naturtomt bak bygningen, med nedgravd støpt jordkjeller/bod/vinkjeller,

Egen avdeling i første etasje med gang, 2 soverom med skråtak, separat toalett med servant og bad. Badet har fliselagt gulv med varmekabler, fliselagte vegger og skråtak. Hjørneboblekar, dusjhjørne, servant med underskap, håndklevarmer og badstue.

Loftsstue med soverom som har både dobbeltseng og køyeseng.

Underetasjen er også innholdsrik, med gang med skyvedørsgarderobe med god kapasitet. Bod/teknisk rom med fliselagt gulv med sluk, sentralstøvsuger, sikringsskap, rør i rør inspeksjonsskap, 300 liters varmtvannsbereder.

Toalett med vegghengt wc og servant.

Kjellerstue med fliselagt gulv med varmekabler, bar i hjørne, egen inngangsdør. Romslig bod som brukes som soverom, også med fliselagt gulv med varmekabler.

Stor frittliggende dobbeltgarasje med automatisk dør, med fliselagt gulv og isolerte vegger. Romslig isolert loftsrom.

Selges inklusive det meste av inventar.

Canal Digital parabol.

Fyring/Oppvarming:

Elektrisk/Ved.

Plassbygget peis med innsats forblendet med skifer i stue. Varmekabler i gulv på bad og vaskerom, og i hallen.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst:

Fra Riksvei 40 ved Svarstad følg skilting mot Svarstad Skisenter. Ta av mot Svarstad skisenter og følg veien. Ta til høyre rett før parkeringen til skisenteret, og til høyre på den store åpne plassen, så ligger nr 147 på venstre side i toppen av bakken. Felles visning blir skiltet.

Parkering:

Dobbel garasje, samt god plass rett foran egen inngangsdør.

Viser til tinglyst avtale ang parkering, og vedlikehold av vei. Eier av gnr. 37, bnr. 1, fnr. 17 og eier av gnr. 37, bnr. 1, fnr. 9 fordeler utgifter til vedlikehold og lignende av veien seg imellom (bl.a. brøytekostnader). Se også nevnte tinglyste avtale for mer informasjon om parkeringsplassene.

Overtakelse:

Etter avtale med selger. Vennligst angi i vedlagte budskjema ønsket dato for overtagelse.

Byggemåte:

Utdrag fra boligsalgsrapporten:
Hytta er fundamentert med betongsåler på fjell/sprensteinsfylling, ifølge eier. Grunnmur i Lecablokker. Pusset utvendig og innvendig. Innredet u.etg. under vestre del av hytta.
Yttervegger (hoveddel) i isolert bindingsverk. Innredede rom i u.etg. er innvendig utforet og isolert.
(Sekundære bygningsdeler) Utvendig kledd med stående 28 mm furu villmarkskledning. Liggende i
gavler og loft. Underetasjen er forblendet i forbindelse med inngangspartiet.

Energimerking:

Energimerke D og oppvarmingskarakter ORANSJE

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Utleie:

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen.

Eierskifteforsikring:

Det er tegnet eierskifteforsikring i Protector ASA og i den forbindelse har selger utfylt egenerklæringsskjema som ligger vedlagt. Dette er en del av selgers opplysningsplikt og kjøper plikter å gjøre seg kjent med denne før budgivning.

Beskaffenhet:

Flott naturtomt beliggende i skråning med utsikt ut over dalen mot Lågen. Oppkjørsel med belegningsstein og kantstein, uteplasser med belegningsstein og tregulv. Overbygget boblebad på terrassen med flott utsikt. Jordkjeller/vinkjeller i bakkant av bygningen, ellers naturtomt.

Grunneier er Gro Anita Smukkestad, fester er Svarstad Camping og Hyttegrend AS.
Festeavgift er kr. 3443 pr år. Festetiden er
oppgitt til 80 år med løpetid fra 1.januar 1988. Siste regulering av avgiften: 01.01.2009, neste regulering 01.01.2019. Festeavgiften kan av begge parter kreves regulert hvert 10 år etter endringene i konsumprisindeksen jf. festekontrakten datert 10.01.2002. Se forøvrig vedlagt informasjon ang. festeforholdet lenger bak i salgsoppgaven.

Regulering

Gjeldende arealplan er Reguleringsplan for hyttefelt ved Svarstad skisenter vedtatt 10.06.08. Eiendommen er regulert til hyttebebyggelse. Planen legges ved som egne filer.
Adkomsten skjer på privat vei med avkjøring til fylkesvei 860. Ingen innsendte arealplaner.

Kopi av matrikkelbrev, kart og bestemmelser kan fåes ved henvendelse til meglerforetaket. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Prisdetaljer

Prisantydning kr 3 800 000

Omkostninger

Kjøper betaler følgende omkostninger:

Dokumentavgift av kjøpesum: 2,5%
TInglysning av skjøte: kr 525,-
Tinglysning av ett pantedokument: kr 525,-
Innhenting av sluttattest: kr 206,-

Totalt v/prisantydning: Kr. 96.256,-.
Dersom det skal tinglyses flere pantedokumenter, vil dette koste kr 731,- pr. stk.

Fakta

Kommunenr 0728
Gårdsnr 37
Bruksnr 1
Meglers referanse 21615058
FINN-kode 58806695
EM1-kode 752308
Sist endret 02.11.2017
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Nøkkelinfo

Prisantydningkr 3 800 000
Primærrom187 m2
Bruttoareal224 m2
Bruksareal202 m2
Tomt 1 398 m2 
BoligtypeHytte
EierformEier (Selveier)
Rom9
Soverom6
Postnummer 3275 Svarstad
Byggeår2002
Energimerking
D

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bestill salgsoppgave for Alpinveien 147, Svarstad

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjonVil du vite mer om eiendommen?

Truls Romdahl

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Lurer du på noe om Alpinveien 147?

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Lurer du på hva denne eiendommen vil koste deg per måned?

Lånekalkulator

-- kr

Lånekostnad per måned, Alpinveien 147

--
--

Lånebeløp kr --


Vil du se flere av våre eiendommer?