Bilde
Bilde
Bilde

Vangen

Ål

Prisantydningkr 1 650 000

Visning Ta kontakt for å avtale visning
Hytte
4 rom
3 soverom
45 m2

HALLINGDAL HYTTEPARK - Moderne fritidshytter som ligger rett ved Strandafjorden. Visningshytta står klar. 1 hytte solgt - 10 hytter igjen av 1 byggetrinn

Spennende og topp moderne prosjekterte fritidshytter ved Hallingdal Feriepark. Hyttene ligger rett ved Strandafjorden utenfor ferieparken, men med kort gangavstand til alle fasiliteter. Første hytte står ferdig på tomt nr. 8, denne er solgt. Hytta fungerer som en visningshytte frem til 01.06.2018.

Ta med hele familien innom Hallingdal Feriepark for å oppleve den koselige atmosfæren og de utallige aktivitetene barna kan springe til.

Beliggenhet

Hallingdal Hyttepark ligger i Ål kommune midt mellom Bergen og Oslo - 24 mil til Bergen og 22 mil til Oslo.
Hyttene bygges på Vangen, rett ved 4H - gården med kveldssol og flott utsikt til Strandafjorden.
Strandafjorden har badeplass og Hallingdalselva er flott for fiske og padling.

Ferieparken har aktiviteter for store og små, med bl.a.: Høyt og lavt klatrepark, 4H besøksgård, lekeland, egen langrennsløype om vinteren og kommende ski out løype fra Ål skisenter. Ferieparken er også en campingplass med 5 stjerner, de har utleie av Elvehytter, Luksus campingvogner og Styltehytte. Sanitæranlegget har femstjerners fasiliteter en ikke finner på andre campingplasser.
Ferieparken har egen restaurant med bar: Bergtatt Bistro som holder åpen hver dag året rundt.

De klassiske Ål kvalitetene representeres best i den mektige fjellheimen i kommunen. Ål kan ubeskjedent skilte med landets størst skiløypenett i et av landets flotteste fjellområder. Her finnes muligheter innen alt fra mektige toppturer til Reineskarvet 1791 m.o.h, til sykkelturer langs Fanitullvegen mellom Ål og Hemsedal, og fiske i tallrike fjellvann. Sommer som vinter kan et meget variert og flott fjellterreng by på milevis med preparerte skiløyper, veier og stier. Ålingsfjellene er et vakkert stykke Norge som gleder over 3000 hytteeiere i hjerte av Hallingdal.

Ål Skisenter er kjent for varierte og tøffe nedfartsløyper. Her finnes alternativer fra barnebakke til noen av landets barskeste nedfarter, bl.a. benyttet av alpinlandslaget. Ellers kan skianlegget by på skiskoler, skiutleie, varmestue, etc. Det går rutebusser fra Ål sentrum opp til Ål skisenter, se hjemmesiden til Brakar for mer informasjon.
For langrenns interesserte er det 3 km egen løype inne i Ferieparken hvor 1 km har lys. Fra ferieparken går det en løype opp til Veståsen. Fra Veståsen er det langrennsløper mot Sangenuten, Geilo, Rødungen, over Dyna og helt til Nesbyen og Noresund. Hallingdalsløypen går fra Ustaoset til Noresund.
Radio Norge arrangerer sammen med Ferieparken Hallingspretten som er et skirenn som går fra Geilo over Sangenuten og ned til Ferieparken.
Øvrige skidestinasjoner som Geilo og Hemsedal nås på 20-45 minutters kjøring.

Ål kommune ligger sentralt i Hallingdal med grenser mot bl.a. Hol/Geilo, Hemsedal og Gol. Ål har sterk forankring i Hallingdalstradisjoner og er det avgjorte kulturhovedsete i dalen. Kulturhuset i Hallingdal ligger på Ål med en lang rekke oppsetninger bl.a. med innhold fra lokal kultur innen musikk, dans og teater.

www.ferieparken.no
www.aalski.no
www.aal.as
www.aal.kulturhus.no
www.brakar.no

Innhold:

Innholdsrike hytter med god planløsning gjør at hyttene inneholder: 3 eller 2 soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning og hems. Hytta har også 2 utvendige boder

Standard:

Materialvalg:
Gulv:
Overflater av keramiske fliser på bad og i entré. I entré legges flisene frem til skille mellom garderobeskap og kjøleskap som er overgangen mellom entré og kjøkken-sone. Øvrige rom har enstavs parkett i hvitpigmentert furu. Det vil bli valgt en annen type parkett i hytta enn det som er lagt i visningshytta. Gulv i utebod: Ubehandlet betong.

Vegger:
Veggene i hytta kles med en kombinasjon av glatte malte flater med valgfri farge og hvitpigmentert glattpanel i furu. Veggene i dusj-hjørnet og wc-sisterne er flislagt.

Himling:
Trepanel, hvitpigmentert glattpanel i furu.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning er spesialprodusert med glatte malte overflater. Valgfri farge (bør følge valgt veggfarge på glatte malte flater). Hvitevarer er inkludert. Det monteres ett-greps blandebatteri på vasken.

Garderobe:
Hyttene leveres med garderobeskap i entré og på soverom 1. Disse blir spesialprodusert med glatte flater. Males i samme farge som blir valgt på kjøkkeninnredning.

Bad:
Baderomsinnredning vil bestå av hvit 60 cm servantskap med porselensvask og speil langs hele veggen. Hvitt vegghengt klosett. Det leveres flislagt dusj-hjørne og wc-sisterne. Rette dusjdører med hev/senk i klart glass/sølv. Videre vil det være opplegg for vaskemaskin.

Sanitær:
Varmtvannsbereder på 150 liter vil bli montert i hver enkelt hytte, plassert i teknisk rom på hemsen.

Ventilasjon:
Det er inntak av frisk luft gjennom ventiler i veggene. Avtrekksvifte i vegg på bad. Ventilator over koketopp på kjøkkenet.

Varme:
Det er termostat regulerte varmekabler på hvert enkelt rom i hovedetasjen (ikke på hems og i utebodene).

Elektrisk:
Det er egen utvendig måler for E-verket. Elektrisk anlegg ligger skjult i vegger og himling. Hytta leveres med standard installasjon, takpunkt tilkoblet lysbryter og stikk kontakter i alle rom.
På bad blir det to punkt i taket for pendler v/ servant og to downlights i taket. Det levers to lysarmaturer ved inngangsparti.

Ringeanlegg:
Det leveres ikke ringeklokke.

Tv/Internett:
Det monteres to kontakter for tilkobling til Tv. En i stua og en på soverom 1. Hytta leveres uten tilkobling til kabel-Tv. Det blir lagt opp bredbånd til hytta.

Telefon:
Det er ikke installert telekabel/opplegg for fasttelefon.

Peis:
Pipe og peisovn er inkludert i leveransen.

Behandling overflater:
Leveransen inkluderer utvendig lerk, hvis den ikke oljes vil den gråne naturlig over tid. Leveransen inkluderer innvendig behandling av alle vegger og tak. Ytterdører og vinduer leveres ferdigmalt fra fabrikk.

Vinduer/terrassedør/ytterdør/boddører:
Ytterdør, boddører og balkongdør er av tre og ferdig behandlet utvendig og innvendig. Vinduer og terrassedør leveres med energiglass. Sikkerhetsglass ihht forskriftskrav. Vinduer og terrassedør er ferdig malt utvendig og innvendig. Boddører leveres uisolert.

Listverk/utforinger/gerikter:
Listverk i overgang mellom gulv, vegg og tak leveres i hvitpigmentert furu som panelvegger. Alle gerikter rundt vinduer og dører leveres i behandlet furu.

Innvendig dører:
Innvendige dører levers i heltre furu, hvitpigmentert som panelveggene. Kan være terskelfrie - unntatt til bad.

Brannvarsling:
Det leveres brannpulverapparat og røykvarsler i henhold til gjeldende forskrifter.

Fyring/Oppvarming:

Varmekabler på badet og i entrè. Det blir montert en peisovn i stua.

Adkomst:

Ta av fra Rv7 ved skilting til Hallingdal Feriepark. Kjør inn på området til Ferieparken og hold til høyre. Det vil bli skiltet til Hyttegrenden.
Første hytte står ferdig på tomt nr. 8, denne hytten kan vises frem til 01.06.18.

Parkering:

Det vil bli biloppstillingsplass til 2 biler ved hver hytte.

Byggemåte:

Fundament:
Bygget fundamenteres på forskriftsmessig måte på stein/kult. Ringmur type Thermomur. Gulv på grunn utføres med 20 cm isolasjon, radonsperre og 70 mm armert betongplate med varmekabler, parkettunderlag og parkett.

Konstruksjon:
Bygningene utføres med bærekonstruksjon av trevirke, elementbygg.

Yttervegger:
Ytterveggene består av utvendig panel av lerk, 28 mm lufting, impregnert gipsplate, bærende bindingsverk og 150 mm isolasjon, diffusjonssperre, 50 mm isolasjon og innvendig panel. Bodene er uisolert.

Tak:
Takkonstruksjonen består av PVC (Protan) membran tekking, undertak, 50mm lufting, papp, taksperrer og 300 mm isolasjon, diffusjonssperre, 28 mm lekter, innvendig panel.

Innvendige vegger:
Innvendig vegger isoleres og kles med en kombinasjon av glatte malte flater med valgfri farge og hvitpigmentert glattpanel i furu. (man får en liten skyggefuge mellom panelene). Veggene i dusj-hjørnet og wc-sisterne er flislagt.

Beslag:
Utvendig beslag, takrenner og nedløp leveres i lakkert stål i farge sort.

Terrasse:
Terrasser utføres i impregnert materialer. Hytta leveres med terrasse på grunn ved inngangsdøra og ved terrassedøra i stua. Viser til plantegning.


Energimerking:

Det er ikke krav om energimerking på fritidseiendom mindre enn 50 kvm.

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Vei, vann og kloakk:

Privat vei. Offentlig vann og avløp.
Vann- og avløpsledninger med gravearbeider fra koblingskum i tomtegrense og inn i hytta er inkludert i prisen.

Utleie:

Det er ikke utleieplikt på hyttene.
Hallingdal Feriepark vil drive utleie på noen av hyttene i hytteparken som er regulert til utleie. Hvis en eier av en selveiende hytte ønsker å leie ut sin hytte, må det skje i regi av Hallingdal Feriepark.
Se egent skriv om inntekter og goder ved utleie.

Beskaffenhet:

Veien til hyttene og inne på hyttefeltet vil bli gruset. Området ved terrassene vil bli gruset, foran terrassedøren. Utenfor hytta er det tilpasset med stedlige masser. Det vil bli satt opp utvendige terrasser/plattinger ved inngangen og 2 meter ut fra gavlvegg i stue i hyttas bredde.

Tomtestørrelse fra ca. 200 kvm - ca. 400 kvm.
Byggetrinn 1 består av tomtene: 1 - 11. På tomt nummer 8 er det satt opp en visningshytte som nå er solgt.

Priser fra kr 1.650.000,- til 2.150.000,-

Prisdetaljer

Prisantydning kr 1 650 000

Omkostninger

Følgende omkostninger påløper for kjøper:
- Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdien utgjør kr 2.500,-
- Tinglysingsgebyr skjøte kr 525
- Tinglysingsgebyr pr. pant kr 525
- Grunnboksutskrift kr 230
Dette utgjør totalt kr 3 780 ved oppnådd prisantydning og tinglysing av et pantedokument.

Fakta

Kommunenr 0619
Gårdsnr 115
Bruksnr 5
Meglers referanse 7215223
FINN-kode 71683303
EM1-kode 795542
Sist endret 22.03.2018
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Nøkkelinfo

Prisantydningkr 1 650 000
Primærrom45 m2
Bruksareal49 m2
Tomt 300 m2  eiet
BoligtypeHytte
EierformEier (Selveier)
Rom4
Soverom3
Postnummer 3570 Ål
Byggeår2016

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bestill salgsoppgave for Vangen, Ål

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjonVil du vite mer om eiendommen?

Lurer du på noe om Vangen?

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Beregn hva eiendommen vil koste deg

Boliglånskalkulator SpareBank 1

Vil du se flere av våre eiendommer?