Bilde
Bilde
Bilde

Vangen

Ål

Prisantydning kr 1 600 000

Visning Ta kontakt for å avtale visning
Hytte
4 rom
3 soverom
45 m2

HALLINGDAL HYTTEPARK - Moderne fritidshytter som ligger rett ved Strandafjorden. Visningshytta står klar. 1 hytte solgt - 8 hytter igjen av 1 byggetrinn

Spennende og topp moderne prosjekterte fritidshytter ved Hallingdal Feriepark. Hyttene ligger rett ved Strandafjorden utenfor ferieparken, men med kort gangavstand til alle fasiliteter. Første visningshytte vil stå ferdig på tomt nr. 9 til midten av august 2017.

Ta med hele familien innom Hallingdal Feriepark for å oppleve den koselige atmosfæren og de utallige aktivitetene barna kan springe til.

Beliggenhet

Hallingdal Hyttepark ligger i Ål kommune midt mellom Bergen og Oslo - 24 mil til Bergen og 22 mil til Oslo.
Hyttene bygges på Vangen, rett ved 4H - gården med kveldssol og flott utsikt til Strandafjorden.
Strandafjorden har badeplass og Hallingdalselva er flott for fiske og padling.

Ferieparken har aktiviteter for store og små, med bl.a.: Høyt og lavt klatrepark, 4H besøksgård, lekeland, egen langrennsløype om vinteren og kommende ski out løype fra Ål skisenter. Ferieparken er også en campingplass med 5 stjerner, de har utleie av Elvehytter, Luksus campingvogner og Styltehytte. Sanitæranlegget har femstjerners fasiliteter en ikke finner på andre campingplasser.
Ferieparken har egen restaurant med bar: Bergtatt Bistro som holder åpen hver dag året rundt.

De klassiske Ål kvalitetene representeres best i den mektige fjellheimen i kommunen. Ål kan ubeskjedent skilte med landets størst skiløypenett i et av landets flotteste fjellområder. Her finnes muligheter innen alt fra mektige toppturer til Reineskarvet 1791 m.o.h, til sykkelturer langs Fanitullvegen mellom Ål og Hemsedal, og fiske i tallrike fjellvann. Sommer som vinter kan et meget variert og flott fjellterreng by på milevis med preparerte skiløyper, veier og stier. Ålingsfjellene er et vakkert stykke Norge som gleder over 3000 hytteeiere i hjerte av Hallingdal.

Ål Skisenter er kjent for varierte og tøffe nedfartsløyper. Her finnes alternativer fra barnebakke til noen av landets barskeste nedfarter, bl.a. benyttet av alpinlandslaget. Ellers kan skianlegget by på skiskoler, skiutleie, varmestue, etc. Det går rutebusser fra Ål sentrum opp til Ål skisenter, se hjemmesiden til Brakar for mer informasjon.
For langrenns interesserte er det 3 km egen løype inne i Ferieparken hvor 1 km har lys. Fra ferieparken går det en løype opp til Veståsen. Fra Veståsen er det langrennsløper mot Sangenuten, Geilo, Rødungen, over Dyna og helt til Nesbyen og Noresund. Hallingdalsløypen går fra Ustaoset til Noresund.
Radio Norge arrangerer sammen med Ferieparken Hallingspretten som er et skirenn som går fra Geilo over Sangenuten og ned til Ferieparken.
Øvrige skidestinasjoner som Geilo og Hemsedal nås på 20-45 minutters kjøring.

Ål kommune ligger sentralt i Hallingdal med grenser mot bl.a. Hol/Geilo, Hemsedal og Gol. Ål har sterk forankring i Hallingdalstradisjoner og er det avgjorte kulturhovedsete i dalen. Kulturhuset i Hallingdal ligger på Ål med en lang rekke oppsetninger bl.a. med innhold fra lokal kultur innen musikk, dans og teater.

www.ferieparken.no
www.aalski.no
www.aal.as
www.aal.kulturhus.no
www.brakar.no

Innhold:

Innholdsrike hytter med god planløsning gjør at hyttene inneholder: 3 eller 2 soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning og hems. Hytta har også 2 utvendige boder

Standard:

MATERIALVALG:
GULV: Overflate av keramiske fliser på bad/wc og i entré/Vf. I entré legges flisene frem til åpning inn til stue. Gulv i utebod: Ubehandlet betong. Øvrige rom har ullpapp og 3-stavs parkett (14 mm eik eller lignende).

VEGGER: Veggene i hytta kles med glattpanel. Vegger i innvendig bod har rupanel i furu. Alle materialer behandles med grå interiørbeis (unntatt utebod). Vegg i dusjnisje har veggfliser.

HIMLING: Trepanel som blir beiset med grå interiørbeis.

KJØKKEN: Kjøkkeninnredning blir utført med glatte overflater, hvit høyglans eller tilsvarende. Hvitevarer er inkludert. Det monteres ett-greps blandebatteri på vasken. Videre blir det montert tilkoblingskran for oppvaskmaskin.

GARDEROBE:
Hyttene leveres med garderobeskap.

WC/BAD:
Det leveres flislagt dusjnisje. Baderomsinnredningen vil bestå av servantplate og underskap (bredde 60 cm), skap vil bli utført med hvit høyglans. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Wc leveres med sanitærporselen.

SANITÆR:
Varmtvannsbereder på 150 liter vil bli montert i hver enkelt hytte, plassert på hemsen.

VENTILASJON:
Det er inntak av frisk luft gjennom ventiler i veggene eller i vinduene. Elektrisk avtrekksvifte montert på bad. Ventilator blir montert på kjøkkenet.

VARMEANLEGG:
Varmekabler på badet og i entrè. Ellers vil det bli montert panelovner rundt om i hytta.

ELEKTRISK:
Det er forutsatt at det vil bli egen måler for E-verket.
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i vegger/himlinger.
For lyspunkt i himling leveres stikkontakt i overgang mellom tak og vegg. Dette gjelder soverom, hems, kjøkken, stue og VF
På bad levers lys over speil
Det leveres lysarmatur ved inngangsdør.

RINGEANLEGG:
Det leveres ikke ringeklokke.

TV/RADIO/INTERNETT:
Det monteres en kontakt for tilkobling til TV. Hytta leveres uten tilkobling til kabel-TV. Det blir lagt opp bredbånd til hyttene.

TELEFON:
Det er ikke installert rør for telefon.

PEIS/OVN/PIPE:
Pipe og peisovn er inkludert i leveransen.

BEHANDLING OVERFLATER
MALERARBEIDER: Leveranse inkluderer utvendig bord behandlet med jernvitrol. Leveransen inkluderer innvendig malebehandlinger -grå interiørbeis. Ytterdører og vinduer leveres ferdigmalt fra fabrikk.

VINDUER/BALKONGDØRER/YTTERDØR/BODDØR.
Ytterdører utføres av tre og er behandlet utvendig/innvendig. Vinduer og verandadører leveres med energiglass. Sikkerhetsglass ihht forskriftskrav. Hoveddør leveres isolert som malt furudør. Vinduer er ferdig behandlet utvendig og innvendig. Balkongdør leveres fra samme leverandør som vinduer (ferdig malt som vinduer). Boddør leveres uisolert.

LISTVERK/UTFORINGER/GERIKTER
Listverk i overgang gulv/vegg/tak leveres i furu, behandlet som veggene. Alle gerikter rundt vinduene og dørene leveres i furu, behandlet. Gulvlist leveres i furu, behandlet.

INNVENDIGE DØRER.
Innvendige dører leveres i furu utføres med vridere. Dørene er behandlet og kan være terskelfrie - unntatt til bad/wc.

BRANNVARSLING
Det leveres brannpulverapparat og røykvarsler i henhold til gjeldende forskrifter.

Fyring/Oppvarming:

Varmekabler på badet og i entrè. Det blir montert en peisovn i stua. Ellers oppvarming via panelovner som blir plassert rundt om i hytta.

Adkomst:

Ta av fra Rv7 ved skilting til Hallingdal Feriepark. Kjør inn på området til Ferieparken og hold til høyre. Det vil bli skiltet til Hyttegrenden.
Før hyttene er ført opp vil det bli brukt en av utleiehyttene til Feriepaken som visningshytte. Første visningshytte blir satt opp juni 2017.

Parkering:

Det vil bli biloppstillingsplass til 2 biler ved hver hytte.

Byggemåte:

FUNDAMENTERING
Bygget fundamenteres på forskriftsmessig måte på stein/kult. Ringmur type Thermomur eller tilsvarende. Gulv på grunn utføres med 15 cm isolasjon og 60 mm påstøyp som gulv på grunn.
Gulvet isoleres ihht. byggeforskrifter.

KONSTRUKSJONER.
Bygningene utføres med bærekonstruksjon av trevirke, elementbygg.

YTTERVEGGER.
Ytterveggene utføres i bærende bindingsverk med hovedisolasjonssjikt 14,5 cm. Utvendig stående kledning ihht fasader. Dekkbord etc. ihht tegning.

TAK.
Takkonstruksjon består av taksperrer. Yttertaket isoleres ihht. byggeforskrifter (25 cm).
Taket tekkes med papp/membran. Sløyfer og lekter ifbm lufting.

INNERVEGGER.
Innvendige vegger isoleres og kles med glattpanel (man får en liten skyggefuge mellom panelene).

BESLAG.
Utvendige beslag, takrenner og taknedløp leveres i metall utførelse, farge grå.

Energimerking:

Det er ikke krav om energimerking på fritidseiendom mindre enn 50 kvm.

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Vei, vann og kloakk:

Privat vei. Offentlig vann og avløp.
Vann- og avløpsledninger med gravearbeider fra koblingskum i tomtegrense og inn i hytta er inkludert i prisen.

Utleie:

Det er ikke utleieplikt på hyttene.
Hallingdal Feriepark vil drive utleie på noen av hyttene i hytteparken som er regulert til utleie. Hvis en eier av en selveiende hytte ønsker å leie ut sin hytte, må det skje i regi av Hallingdal Feriepark.
Se egent skriv om inntekter og goder ved utleie.

Beskaffenhet:

Veien til hyttene og inne på hyttefeltet vil bli gruset. Området ved terrassene vil bli gruset, foran terrassedøren. Utenfor hytta er det tilpasset med stedlige masser. Det vil bli satt opp utvendige terrasser/plattinger ved inngangen og 2 meter ut fra gavlvegg i stue i hyttas bredde.

Tomtestørrelse fra ca. 200 kvm - ca. 400 kvm
Byggetrinn 1 består av tomtene: 1 - 11. På tomt nummer 9 vil det bli satt opp en visningshytte som står klar til juni 2017.

Priser fra kr 1.600.000,- til 2.150.000,-

Prisdetaljer

Prisantydning kr 1 600 000

Omkostninger

Følgende omkostninger påløper for kjøper:
- Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdien utgjør kr 2.500,-
- Tinglysingsgebyr skjøte kr 525
- Tinglysingsgebyr pr. pant kr 525
- Grunnboksutskrift kr 230
Dette utgjør totalt kr 3 780 ved oppnådd prisantydning og tinglysing av et pantedokument.

Fakta

Kommunenr 0619
Gårdsnr 115
Bruksnr 5
Meglers referanse 7215223
FINN-kode 71683303
EM1-kode 795542
Sist endret 29.11.2017
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier

Nøkkelinfo

Prisantydning kr 1 600 000
Primærrom 45 m2
Bruksareal 49 m2
Tomt 300 m2  eiet
Boligtype Hytte
Eierform Eier (Selveier)
Rom 4
Soverom 3
Postnummer 3570 Ål
Byggeår 2016

Vil du ha tilsendt salgsoppgaven?

Bestill salgsoppgave for Vangen, Ål

* Gyldig e-post er påkrevd
* Mobil nummer er påkrevd

Husk å krysse av hvis du vil motta informasjonVil du vite mer om eiendommen?

Gro Rasmushaugen

Eiendomsmegler MNEF

Les mer om meg

Lurer du på noe om Vangen?

Kontakt meg

Vil du vite hva eiendommen din er verdt?

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Beregn hva eiendommen vil koste deg

Boliglånskalkulator SpareBank 1

Vil du se flere av våre eiendommer?