EiendomsMegler 1 Gamle Oslo og Grønland - EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 Gamle Oslo

Galgeberg 3, 0657 OSLO
Vis i kart
Kart

Oppskriften på et godt eiendomssalg? Erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt.

EiendomsMegler 1 Gamle Oslo dekker, som navnet tilsier, hele bydel Gamle Oslo. Våre primærområder som lokal eiendomsmegler i Oslo er Lodalen, Kværnerbyen, Etterstad, Vålerenga, Jordal, Galgeberg, Ensjø, Kampen, Grønland, Tøyen, Gamlebyen, Ekebergskrenten, Nye Gamle Oslo, Barcode, Fjordbyen, Bjørvika, Enerhaugen, Sentrum, Eitilstad, Baglerbyen og Tøyen Hageby.

Bydelen er i svært positiv utvikling og vekst med økende etterspørsel/prisstigning. Utviklingen av Bjørvika vil gi svært positive ringvirkninger for området med stort potensial for økte priser i fremtiden.

Flere års erfaring med boligsalg i Gamle Oslo gjør at vi i EiendomsMegler 1 har inngående kunnskap om dette boligmarkedet og hvordan vi kan oppnå den beste prisen for akkurat DIN bolig.

Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg en gratis og uforpliktende verdivurdering av din bolig og et tilbud på meglertjenesten.

Finn ut hva eiendommen er verdt

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Våre eiendommer

Henter boliger...
Se alle eiendommene

Hva koster meglertjenestene?

Skal du selge eiendom? Sjekk hva det koster for meglertjenester i området ditt.

Vær obs på at prisene er veiledende. Forventet salgssum, geografiske avstander og salgbarhet kan gjøre at prisene går opp eller ned. Grunnlaget for meglerens provisjon er salgssummen, inkludert eventuell fellesgjeld.

Se veiledende priser

Lurer du på noe? Send en melding

Kontakt oss