Bjørnar Hagerup Nilssen

Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1 Gamle Oslo
Jeg har vært eiendomsmegler siden 2012, og har jobbet hos EiendomsMegler1 i Oslo siden 2014. Jeg bistår kunder med salg av rekkehus, leilighet og enebolig. En god presentasjon av eiendommen er viktig for et godt salg. Jeg er opptatt av gode bilder og bruker mye tid på å utforme en god plan og gode annonser for markedsføring av eiendommen. Mine primærområder er hele Gamlebyen, Vålerenga, Kampen, Tøyen, Kværnebyen, Ensjø og Etterstad. Jeg selger også i andre bydeler som Grünerløkka, Carl Berner, Torshov og Majorstuen.

Jeg vokste opp i Sandnes på Vestlandet, og flyttet til Oslo etter å ha startet med eiendomsmegling i Stavanger. Nå bor jeg selv på Hasle i Oslo. Som person anser jeg meg selv som utadvendt og imøtekommende med pågangsmot. Fritiden min blir brukt til trening, venner og fotball.

Hvis du velger meg som eiendomsmegler vil jeg tilby deg nøyaktighet, trygghet og god oppfølging. Jeg vil også være ærlig og gi gode råd under hele prosessen. Både boligselger og interessenter skal bli godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Kontakt meg gjerne dersom du skal flytte og trenger en solid og trygg megler.

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...