Nina Sørmo

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Gjøvik

Hei, mitt navn er Nina Sørmo og er fra Gjøvik. Jeg har vært i meglerbransjen siden 2011 og har lang erfaring fra Oslo og Gjøvik. Har jobbet på Gjøvik siden 2005 og har solgt mange borettslagsleiligheter og eneboliger i Gjøvik og Toten. 

Tilbakemeldinger fra mine kunder er at jeg fremstår svært profesjonell og effektiv. Blid og imøtekommende. Presis og tilgjengelig hele tiden. 

Jeg oppnår høye priser og har flere prisrekorder i borettslag på Gjøvik. 

Du kan føle deg trygg i hele salgsprosessen. Ønsker du å bruke meg i din salgsprosess, lover jeg deg at jeg er tilgjengelig for deg til boligen din er solgt. 


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk