EiendomsMegler 1 Groruddalen Furuset Oslo - EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 Groruddalen

Bergensveien 8, 0963 OSLO
Vis i kart
Kart

Oppskriften på et godt eiendomssalg? Erfarne meglere som kjenner nabolaget ditt.

EiendomsMegler 1 Groruddalen dekker, som navnet tilsier, hele Groruddalen. Våre primærområder som lokal eiendomsmegler i Oslo er Grorud, Romsås, Ammerud, Sandås, Rødtvet, Kalbakken, Lillomarka, Stovner, Høybråten, Haugenstua, Furuset, Sletteløkka, Veitvet, Nordtvet, Nedre Grorud, Øvre Grorud, Gamle Furuset, Rommen, Hagan, Alna, Lindeberg, Badedammen, Steinbruvann, Svarttjern, Groruddalen, Vestli, Linderud, Grorud Senter, Stovner Senter, Kalbakken Senter, Gamle Stovner, Romsås Senter, Ellingsrud.

Området er nok mest kjent for sin blokkbebebyggelse med for eksempel de karakteristiske høyblokkene på Ammerud, men omfatter også betydelig rekkehus- og villabebyggelse. Bydel Grorud har i underkant av 25.000 innbyggere og et omfattende fritidstilbud med sin beliggenhet nær Lillomarka. Det er i tillegg et omfattende foreningsliv i Groruddalen med et stort antall aktive lag og foreninger. Området har økende etterspørsel og prisstigning, og boliger i Groruddalen følger stort sett samme utvikling som byen for øvrig.

Groruddalens kvaliteter er på mange måter Oslos godt bevarte hemmelighet og det er et stort potensial for økte priser i fremtiden. Spesielt mange yngre i etableringsfasen har innsett at Groruddalen er det området som gir mest livskvalitet for pengene med beliggenhet nær marka, men samtidig kun 20 minutter til sentrum.

Flere års erfaring med boligsalg i Groruddalen gjør at vi i EiendomsMegler 1 har inngående kunnskap om dette boligmarkedet og hvordan vi kan oppnå den beste prisen for akkurat DIN bolig.

Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg en gratis og uforpliktende verdivurdering av din bolig og et tilbud på meglertjenesten.

Finn ut hva eiendommen er verdt

  • Bli kontaktet av en lokal megler innen 24 timer
  • Få tilbud fra en megler som kjenner nabolaget ditt
  • Få verdivurdering - helt uten forpliktelser
Verdivurdering

Våre eiendommer

Henter boliger...
Se alle eiendommene

Hva koster meglertjenestene?

Skal du selge eiendom? Sjekk hva det koster for meglertjenester i området ditt.

Vær obs på at prisene er veiledende. Forventet salgssum, geografiske avstander og salgbarhet kan gjøre at prisene går opp eller ned. Grunnlaget for meglerens provisjon er salgssummen, inkludert eventuell fellesgjeld.

Se veiledende priser

Lurer du på noe? Send en melding

Kontakt oss