Marius Utsigt

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Hadeland

Boligsalg og kjøp handler om tillit, trygghet, vite hva man kjøper, følelser, ønske om å oppnå best mulig pris, unngå problemer underveis og etterpå, vite med sikkerhet at man fikk den beste prisen markedet var villig til å betale, god og riktig markedsføring av din bolig, fine bilder og informerende salgsoppgaver, en utadvendt, kunnskapsrik og ikke minst selgende megler som er tilgjengelig for meg og holder gode visninger.

Forstå og dra omsorg for begge parter i bolighandelen er avgjørende for å oppnå et best mulig resultat. Med over 16 år i bransjen og godt over 1000 salg av bruktbolig, fritid og prosjekt har jeg etterhvert opparbeidet en meget god og lang erfaring som sammen gir oss et best mulig resultat når vi skal selge din bolig.


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk