Sindre Backe

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Hadeland

Jeg er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Jobber i dag ved EiendomsMegler 1 på Hadeland og har vært ansatt i ‘Hadelandsmarkedet’ siden 2013. Lokalkunnskapen er god da jeg er født og oppvokst i Brandbu. Jeg jobber tett med alle mine kunder med fokus på alle ledd. Av denne grunn kan jeg garantere en ryddig salgsprosess, samt god oppfølging av både interessenter og deg som selger. Høy arbeidskapasitet, tilgjengelighet og interesse for faget er faktorer jeg mener er essensielle for å oppnå høyest mulig markedsverdi for din bolig. Jeg legger stor vekt på at du som selger skal få en god opplevelse og ser frem til samarbeidet. 


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk