Anne-Lise Johannson

Eiendomsmegler
EiendomsMegler 1 Hamar

 I løpet av min tid som eiendomsmegler har jeg fått gleden av å bistå over 4 000 kjøpere og selgere med å selge, samt finne sitt nye hjem. Det å selge og kjøpe bolig er den største økonomiske enkelthandlingen vi gjør i livet, og vi i Eiendomsmegler 1 ønsker at dette skal være en ensidig god og positiv opplevelse. 

Vurderer du å selge eller kjøpe bolig kommer jeg gjerne hjem til deg for en uforpliktende verdivurdering. Dette er gjerne starten for de fleste som skal inn i en boligbytteprosess, da en vurdering vil gi deg en realistisk verdi på ditt hjem og vil være verdifull for den banken som skal finansiere ditt neste boligkjøp. Ring eller mail meg og du vil få en godt dokumentert verdivurdering fra en erfaren megler. Jeg vil også gi deg tipsene for hvorledes vi sammen kan presentere boligen på en best mulig måte til potensielle interessenter. Jeg vil også gjennomgå hele salgsprosessen sammen med deg, slik at også du er godt forberedt på hva som skal skje. 

Ved valg av undertegnede som din megler i boligsalget skal du oppleve en begeistret, offensiv og tillitsfull aktør som drives av å skape gode referansekunder for fremtiden. 

 


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk