Kåre Ådne Olsen

Eiendomsmegler MNEF
EiendomsMegler 1 Hamar

Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 1996 og omsatt flere boliger enn de fleste meglere – nærmere 2 000 boligsalg.

 

Min målsetting er å oppnå en best mulig pris for akkurat din eiendom. God rådgivning og lang erfaring samt høy kompetanse vil gjøre deg fornøyd som kunde. Hver enkelt eiendom er unik på sin måte. Derfor skreddersyr jeg en fremdrifts- og markedsplan tilpasset for akkurat din bolig. Jeg følger deg tett igjennom hele salgsprosessen og jobber hardt for at du skal bli fornøyd.

 

EiendomsMegler 1 er den lokalkjente markedslederen i ditt nærmiljø enten det er i Hamar, Stange, Løten eller Ringsaker. Vårt selskap har solid og lang kompetanse. Vi omsetter bolig, fritid og landbruk. Vi har derfor de viktigste forutsetninger til å selge din bolig på best mulig måte. Våre kunder skal føle seg trygge og godt ivaretatt. Faglig tyngde og god kunnskap om markedet er din sikkerhet.

 

Vi tilbyr høy kvalitet på alle typer markedsføring– både digitalt og print. Vi har en av markedets beste digitale annonsepakker. Vi bruker videopresentasjoner i HD, samt dronefoto og styling.

 

Ta kontakt med meg i dag for verdivurdering – det lønner seg!


Eiendommer jeg selger nå

Henter boliger...

Eiendommer jeg har solgt

Henter boliger...

Lurer du på noe? Send meg en melding

Kontakt meg

Samtykkeerklæring.

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.
Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, e-post, telefonnummer og spørsmål.

Jeg samtykker til EiendomsMegler 1 og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen.

Din forespørsel vil bli videresendt til riktig megler.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.
Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er  databehandleransvarlig for ditt EiendomsMegler 1 kontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra EiendomsMegler 1.

Lukk